طرز تهیه خورشت کیوی، روزنامه شیراز نوین
در دنیای یکنواخت غذاهای روزمره، هر از گاهی پای یک طعم نو و دلنشین به سفرههایمان باز میشود که میتواند نگاهی تازه به آشپزی و لذت بردن از غذا بیافریند. خورشت کیوی، با طعمی استثنایی و ترکیبی خلاقانه از میوه و گوشت، از آن دسته غذاهایی است که میتواند تجربهای نوین و لذتبخش را برای شما رقم بزند.
برای تهیه خورشت کیوی لذیذ و متفاوت، ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کنید و با ادویهجات تفت دهید. رب گوجه فرنگی را افزوده و پس از تفت، آب اضافه کنید تا گوشت بپزد. آلو خورشتی را در میانه پخت اضافه کرده، کیویها را حلقهای خرد و تفت دهید و در ۱۵ دقیقه پایانی پخت به همراه زعفران دمکرده به خورش افزوده و در نهایت طعم آن را تنظیم کنید.
مواد لازم
کیوی: 4 عدد(سفت و ترش)
پیاز: 1 عدد
گوشت: 150-200 گرم
رب گوجه فرنگی: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
ادویه(نمک، فلفلسیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر گوجه): به مقدار لازم
آلو خورشتی: به مقدار دلخواه
شکر: نصف قاشق غذاخوری
زعفران: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله 1: آمادهسازی و تفت دادن پیاز
ابتدا پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی خرد کنید. سپس در یک قابلمه متوسط با کمی روغن، پیازها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی و شفاف شوند؛ این کار باعث آزاد شدن عطر و طعم پیاز در غذا خواهد شد.
مرحله 2: افزودن گوشت و تفت دادن آن
پس از طلایی شدن پیاز، گوشت خورشتی را اضافه کنید و تا زمانی که رنگ آن به خوبی تغییر کند، همراه با پیاز تفت دهید؛ تفت دادن گوشت با پیاز به گوشت کمک میکند تا طعم بهتری به خود بگیرد.
مرحله 3: اضافه کردن ادویهجات
پس از تغییر رنگ گوشت، ادویهجات شامل نمک، فلفلسیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر گوجه را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. ادویهها را خوب تفت دهید تا عطر آنها به خوبی در غذا پخش شود.
مرحله 4: اضافه کردن رب گوجه فرنگی
پس از آن که ادویهها تفت خوردند، یک یا دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و حدود دو تا سه دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ و عطر رب باز شده و با سایر مواد یکدست شود.
مرحله 5: افزودن آب و پختن گوشت
پس از تفت دادن رب گوجه فرنگی، 4 تا 5 لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا مخلوط به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت به آرامی بپزد و نرم شود.
مرحله 6: اضافه کردن آلو خورشتی
پس از حدود نیمی از زمان پخت، آلوهای خورشتی را که از قبل خیساندهاید، اضافه کنید. آلو به خورش طعم ترش و شیرینی میافزاید و بافت غذا را غنیتر میکند.
مرحله 7: آمادهسازی و اضافه کردن کیوی
در حالی که گوشت در حال پختن است، کیویها را پوست گرفته و به صورت حلقهای برش دهید. سپس در یک تابه کوچک با کمی روغن، کیویها را به آرامی تفت دهید؛ این کار باعث میشود کیویها در خورش نرم نشوند.
مرحله 8: اضافه کردن کیوی و زعفران به خورشت
در 15 دقیقه پایانی پخت خورشت، کیویهای تفت دادهشده و زعفران دمکرده را به خورشت اضافه کنید. اضافه کردن کیوی و زعفران در این مرحله، طعم و عطر تازه و دلپذیری به خورشت میافزاید.
مرحله 9: تنظیم طعم و آمادهسازی برای سرو
در پایان پخت، خورشت را چشیده و در صورت نیاز، مقدار نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. سپس خورشت را از روی حرارت برداشته و همراه با برنج سفید سرو کنید.
مرحله 10: سرو و لذت بردن
پس از آماده شدن، خورشت کیوی را در ظرف مورد نظر ریخته و با تزیینات دلخواه مانند گشنیز تازه یا برگهای نعناع تزیین کنید. اکنون زمان آن رسیده تا از طعم منحصر به فرد و دلچسب خورشت کیوی لذت ببرید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین