خورشت کدو با مرغ، روزنامه شیراز نوین
کدوسبز جزو سبزیهایی است که مملو از خواص مختلف است، اما متأسفانه بیشتر افراد زیاد طرفدار آن نیستند. استفاده از آن در غذاهای مختلف و مزهدار کردن آن با مواد غذایی مختلف باعث میشود خوردن آن برای کسانی که زیاد به آن علاقهای ندارند راحتتر شده و از آن لذت هم ببرند. در این مطلب هم طرز تهیه یک خورشت خوشمزه با کدو را برایتان میگذاریم که مطمئنیم از خوردن آن لذت میبرید.
مواد لازم برای خورشت کدو با مرغ
سینه مرغ (ران مرغ): ۱ عدد
کدو سبز کوچک: ۵ تا ۶ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
آبغوره یا غوره: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
اگر کدوها خوب بود احتیاجی نیست پوست آنها را بکنیم. داخل یک ماهیتابه کمی روغن ریخته، روی کدوها با چاقو کمی چاک میدهیم تا راحتتر بپزند و بعد روی سطح کدوها نمک میپاشیم. حالا کدوها را داخل ماهیتابه میگذاریم و حرارت را ملایم میکنیم و در ماهیتابه را هم میبندیم تا کدوها مغزپخت شوند.
هر از چند گاهی کدوها را می غلتانیم تا دور تا دورشان طلایی شود.
وقتی کدوها سرخ شدند و پختند، آنها را از ماهیتابه درمیآوریم و بعد مرغهایی که به اندازه دلخواه بریدیم را با کمی نمک، فلفل و زرچوبه داخل ماهیتابه می ریزیم.
مرغها را تفت میدهیم تا هر دو طرف آنها سرخ شده و کمی بپزند.
حالا مرغ را درمیآوریم و بعد پیاز را رنده یا خرد کرده و داخل همان ماهیتابه سرخ می کنیم تا طلایی شوند.
حالا رب گوجه را به پیاز اضافه کرده و بعد زرچوبه، نمک و فلفل هم میریزیم و رب را تفت می دهیم.
رب را کاملاً تفت می دهیم تا خوب سرخ شود و مزه بگیرد.
حالا به مخلوطمان حدود دو لیوان آب اضافه کرده و مرغها را هم داخل ماهیتابه میریزیم و اجازه میدهیم برای نیم ساعت با سس بپزند.
بعد که آب خورشت کمی کشیده شد، کدوها را هم اضافه کرده و خورشت را مزه میکنیم و به مقدار لازم آبغوره و در صورت نیاز نمک اضافه می کنیم.
وقتی آب خورشت کشیده شد و جا افتاد، خورشتمان حاضره است.
حالا میتوانیم خورشت کدو خوشمزهمان را سرو کنیم.
نوش جان
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین