[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۴۳۰
  • دوره جدید

ساطری پلو؛ غذای محلی خراسان، روزنامه شیراز نوین

این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است.

مواد لازم
برنج: ۳.۵ پیمانه 
هویج: ۳۰۰ گرم 
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم 
پیاز متوسط: ۱ عدد 
کشمش پلویی: ۱ پیمانه
زعفران آب کرده: ۱ پیمانه
روغن: به مقدار لازم

 

طرز تهیه
ابتدا برنج را كه از قبل خیس كرده‌ایم آبكشی كرده و كنار می‌گذاریم. سپس هویج‌ها را خلالی خرد كرده و تفت می‌‌دهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ریزه‌های كوچک درست كرده و سرخشان می كنیم.
آنگاه كشمش‌های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط می‌کنیم. (البته اگر خواستیم مقداری از هرکدام از مواد را کنار بگذاریم برای تزئین غذا.) نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه می‌كنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می‌ریزیم. این كار را لایه لایه تكرار می‌كنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می‌گذاریم برنج دم بكشد. در مرحله آخر‌، هنگامی كه برنج دم كشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می‌كشیم.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی