[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۱۰۳
  • دوره جدید

ماکارونی رنگین‌کمانی و چیپس پارمزان، روزنامه شیراز نوین

ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی است که در سراسر دنیا طرف‌دار دارد. ماکارونی یکی از انواع پاستا است. این ماده غذایی بیشتر به صورت خشک تولید شده و قبل از خوردن جوشانده می‌شود. معنا و شکل ظاهری ماکارونی بر حسب کشور یا منطقه تفاوت دارد. در ژاپن معمولاً به نوعی پاستا گفته می‌شود که شکل ظاهری آن به صورت میله‌ای کوتاه سوراخ‌دار یا به شکل صدف یا طرح‌های متنوع دیگر است.
اگر فکر می‌کنید ماکارونی معمولی غذای محبوب شماست، صبر کنید تا نحوه درست کردن ماکارونی رنگین‌کمان را برایتان شرح دهیم. این ماکارونی جادویی است.
ماکارونی‌های رنگی در بازار موجود است، ولی در اینجا قرار است خودمان رنگ ماکارونی‌های معمولی را به دلخواهمان تغییر دهیم.
طرز تهیه ماکارونی رنگین‌کمانی و چیپس پارمزان
اول باید ماکارونی‌ها را مطابق دستورالعمل روی بسته ماکارونی، داخل آب بجوشانید تا نرم شوند.
در حالی که ماکارونی‌ها در حال پختن داخل آب هستند، مواد رنگی را آماده کنید. از هر رنگی که دوست دارید استفاده کنید، می‌توانید از رنگ‌های قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی و بنفش استفاده کردیم. حدود 20قطره از هر رنگ غذا را با 2قاشق غذاخوری آب داخل هر کیسه زیپ‌دار بریزید.
وقتی ماکارونی را حرارت دادید، آب آن را بگیرید و فوراً آب سرد روی آنها بریزید تا روند پخت متوقف شود.
ماکارونی را تقسیم کنید و هر بخش را داخل کیسه‌های رنگی بریزید. زیپ آنها را ببندید و هر کیسه را خوب تکان دهید تا رنگ غذا کاملاً به خورد ماکارونی برود. حداقل یک دقیقه برای هر کیسه وقت بگذارید.
سپس کیسه‌ها را یکی یکی باز کنید و داخل سبد بریزید و دوباره با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ‌های اضافی شسته شود و آنها را داخل قابلمه بریزید. ماکارونی را خوب هم بزنید.
سس دلخواهتان را به ماکارونی اضافه کنید و اگر دوست داشتید پنیر پارمزان هم اضافه کنید.
نحوه درست کردن چیپس‌های پارمزان
چیپس پارمزان با این ماکارونی خیلی خوشمزه می‌شود و شکل آن هم مثل ابری روی این رنگین کمان است.
فر را روی درجه 350 بگذارید. روی سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و برای هر ابر پارمزانی، 2قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به شکل دایره بریزید. بهتر است از قالب گرد استفاده کنید.
بعد حدود 4 تا 5دقیقه آنها را داخل فر حرارت دهید تا پنیرها آب شوند و لبه‌های آنها طلایی شود. سینی را بعد از 5دقیقه از فر درآورید و کاغذ روغنی را در جایی بگذارید بمانند تا سرد شود و آماده سرو کردن شود. بهتر است پنیرها را قبل از ماکارونی آماده کنید.
ماکارونی‌های رنگی با رنگ‌های طبیعی
لبو و اسفناج: به مقدار لازم
ماکارونی : 1 بسته
طرز تهیه ماکارونی رنگین‌کمانی - ماکارونی رنگی
ابتدا لبو و اسفناج را بگذارید با آب کاملاً بپزند.
بعد از پخته شدن آب آنها را کاملاً بگیرید و در دو ظرف جدا بریزید.
ماکارونی‌تان را به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را در قابلمه‌ای پر از آب جوش بریزید.
مانند زمانی که به صورت ساده ماکارونی را داخل قابلمه برای آبکش کردن می‌ریزید، آن را داخل قابلمه در حال جوشیدن ریخته و حدود ۲ تا ۳دقیقه صبر کنید.
سپس آب لبو و اسفناج را به دو قابلمه اضافه کرده و بگذارید ۱۰ تا ۱۵دقیقه با آنها جوش بخورید. در انتها ماکارونی‌ها را آبکش کرده و از خوردن غذایتان لذت ببرید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی