روستاهای نزدیک به شیراز نباید محروم بمانند ، روزنامه شیراز نوین
سیدکمال پاکفطرت، مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری فارس بههمراه مهندس امیدوار، معاون عمرانی فرمانداری شیراز و مهندس صفشکن، مدیر بنیاد مسکن این شهرستان از فعالیتهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شیراز در روستاهای منطقه کهمره سرخی بخش ارژن شامل روستاهای ماصرم سفلی، ریچی، جمالی (جدید)، رمقان و کراچ بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی فارس مدیرکل دفترروستایی استانداری فارس در این بازدید برلزوم تداوم فعالیتهای عمران روستایی در شهرستان شیراز تأکید کرد و گفت: بسیاری از روستاهای شیراز در سایه توسعه این شهر قرار گرفتهاند و محرومیتهای مضاعف در این مناطق چندان به چشم نمیآید. اما در عین حال بسیار بزرگ و ریشهدار است. پاکفطرت با بیان اینکه بنیاد مسکن انقلاب اسلام و نظام اسلام در سالهای مختلف فعالیتهای فراوانی در زمینه توسعه روستایی و محرومیتزدایی در این مناطق انجام داده است گفت: درعین حال همچنان بسیاری از روستاها محروم و غبار محرومیت بر چهره این مناطق نشسته است. لازم است با تخصیص عادلانه اعتبارات و با برنامهریزی و تداوم فعالیتهای توسعه محرومیت برای همیشه از این مناطق رخت بربندد.
مسعود صفشکن مدیر بنیاد مسکن شهرستان شیراز گفت: نزدیکی این روستاها به شیراز موجب نشده است که برنامهریزیهای توسعه روستایی در این مناطق مغفول بماند. ما همه تلاش خود را معطوف به شتاب توسعه در همه مناطق و در روستاهای دشت قرهباغ و مناطق نزدیک به شیراز کردهایم. مدیر بنیاد مسکن شهرستان شیراز فعالیتهای انجام شده درحوزه واگذاری زمین در شهرستان شیراز را هم تشریح کرد و گفت: بهصورت کلی تاکنون تعداد 2هزار و 350قطعه زمین در روستاهای شهرستان شیراز جهت ساخت منازل مسکونی به متقاضیان واگذار شده است.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین