[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۹۸۷
  • دوره جدید

وجود ریزمغذی‌ها در غذاهای سنتی ایران ، روزنامه شیراز نوین

داور یزدانی- خبرنگار ارسنجان‌
 نقش غذای سالم و تغذیه صحیح در داشتن جامعه‌ای سالم و پویا‌، در جشنواره غذای سالم در شهر ارسنجان بررسی شد. به‌منظور ترویج و تأکید‌بر استفاده از غذاهای سالم و سنتی در بین عموم مردم، جشنواره غذای سالم و سنتی، توسط 70‌نفر از داوطلبان سلامت شهری در حسینیه ثارالله (ع) شهر ارسنجان برگزار شد. در این جشنواره، دکتر علی ایزدی، رئیس مرکز بهداشت ارسنجان، با اشاره به آمار مبتلایان به بیماری‌های قلبی- عروقی، فشار خون و دیابت در سطح شهرستان ارسنجان، بر نقش خودمراقبتی، تغذیه سالم و استفاده از غذاهای سالم و سنتی در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی‌، دیابت و فشارخون و سرطان‌ها، تأکید و پوشش همگانی سلامت را وابسته به حضور حداکثری مردم درآموزش‌های سلامت‌محور بیان کرد. احسان دهقانی، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت ارسنجان، در جمع داوطلبان سلامت، مطالبی در مورد اصول تغذیه، گروه‌های غذایی‌، ریز‌مغذی‌ها، تنوع و تعادل غذایی‌، فیبرهای غذایی و ترویج غذای سالم در بین خانواده‌ها را ارائه کرد و افزود: در بیشتر غذاهای سنتی ریزمغذی‌هایی وجود دارد که در رشد و تکامل کودکان نقش تعیین‌کننده‌ و یا کمترین ضررها را در مقایسه با غذاهای آماده و امروزی دارند. او اضافه کرد: با توجه به افزایش مصرف فست‌فودها و غذاهای ناسالم در بین خانواده‌ها به ویژه جوانان و نوجوانان، برگزاری این جشنواره‌ها گامی مؤثر در راستای تشویق مردم به سمت مصرف غذاهای سالم و سنتی است در پایان این جشنواره، با بررسی کیفیت و نحوه تهیه غذاها، به شش نفر از تهیه‌کنندگان غذای سالم و سنتی‌، جوایزی اهدا شد. همچنین در آیین تقدیر از تهیه‌کنندگان غذاهای سنتی و محلی در روستای «کتک»، رئیس شبکه بهداشت و درمان ارسنجان گفت: ترویج تغذیه صحیح و سالم یکی از اهداف هفته سلامت و برپایی جشنواره‌های غذای سالم و سنتی گامی مؤثر در این راه است. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی