[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۱۳
  • دوره جدید

تجلیل از یاوران شورای منطقه ۴ با حضور شهردار شیراز، روزنامه شیراز نوین

طی مراسمی به مناسبت روز شوراها از همراهی و همکاری یاوران شورای محلات منطقه چهار با حضور شهردار شیراز تجلیل شد. به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار شیراز، در این مراسم که با حضور کیانی رحیمی، عضو و ناظر شورای شهر، اسدزاده، شهردار منطقه چهار و جمعی از مسئولان شهرداری برگزارشد، دکتر محمدحسن اسدی با قدردانی از تلاش یاوران شورا اظهار داشت: همکاری شما عزیزان به‌عنوان افراد معتمد نقش اثرگذاری در رفع مشکلات محلات داشته است.
وی افزود: یاوران شورا امروز به‌عنوان دلسوزان محلات خدمت به مردم را داوطلبانه و با عشق و افتخار دنبال می‌کنند که این مهم ستودنی و شایسته قدردانی است.
شهردار شیراز با بیان اینکه یاوران شورا نمایندگان مردم هستند، بیان کرد: وجود یاوران در کنار شوراها در پیشبرد امور شهری بسیار مؤثر و تأثیرگذار بوده و اگر شورای اسلامی شهر، یک بودجه ۳۱هزار و ۶۰۰میلیارد تومانی را مصوب و شهرداری را مکلف کرده تا ۸۰ درصد آن یعنی ۲۵هزار میلیارد تومان طرح عمرانی انجام دهد، این به خاطر وجود شوراها و یاوران محلات است.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه در شورا باید نقش مجلس محلی و پارلمان شهری مورد تقویت قرار گیرد، تأکید کرد: امروز شوراها بایستی توسط مجلس و حاکمیت تقویت شوند تا مدیریت واحد شهری به صورت کامل و با چالاکی بیشتر از پیش شکل گیرد.
کیانی رحیمی، عضو ناظر شورای اسلامی شهر شیراز نیز با تشکر از زحمات و تلاش یاوران شوراها اظهار داشت: شما پیوسته، بدون چشم‌داشت و ادعا، مخلصانه و خالصانه در راه خدا به عشق همراهی و همکاری با همشهریان و توسعه و تعالی شهرمان در موارد و حوزه‌های مختلف شهری با شورا و شهرداری همکاری می‌کنید.
وی افزود: در طول مدتی که خدمت یاوران شورای محلات بودم، درس متانت، صداقت، اخلاق و پیوستگی در پیگیری امور را از شما عزیزان آموختم.
کیانی رحیمی بیان کرد: اتفاقات بزرگی برای کلان‌شهر شیراز شکل گرفته و همچنین ریل‌گذاری مناسبی نیز توسط مدیریت شهری در بخش‌های مختلف از جمله محیط زیست، حمل‌ونقل، هوشمندسازی، بازآفرینی شهری و… انجام شده است.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تصریح کرد: تلاش ما این است که از حیث ریالی شهر مناسب‌تر و ارزان‌تر مدیریت شود و در این راستا تلاش یاوران شوراها نیز در شناخت فرصت‌ها و نقاط ضعف مؤثر بوده است.
کیانی رحیمی به همبستگی موجود در شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری برای خدمت بهتر به شهروندان اشاره کرد و افزود: هیچ اختلاف نظری بر روی توسعه شهر نداریم و با اتحاد و یکپارچگی به دنبال ایجاد زیرساخت‌ها و رفع موانع موجود هستیم.
عضو و ناظر شورای شهر در منطقه چهار از همکاری و مودتی که یاوران شورا با مدیریت شهری دارند، قدردانی کرد و گفت: تقاضای ما ادامه‌دار بودن و نیز توسعه این همبستگی برای ارائه خدمت بیشتر به مردم است.
شهردار منطقه چهار شیراز نیز از زحمات تمام یاوران شورای محلات در این منطقه قدردانی کرد و اظهار داشت: شما بازوان شهرداری‌ها تلقی می‌شوید و اگر همراهی و همکاری هماهنگی با شما در مناطق شهرداری‌ها وجود نداشته باشد، شهرداری با این حجم از پروژه به تنهایی قادر نخواهد بود که امور را پیش ببرد.
حسام‌الدین اسدزاده افزود: در مدت‌زمانی که در منطقه چهار خدمتگزار هستم همواره شاهد همراهی و تلاش یاوران شوراها برای پیگیری امور شهروندان و رفع مشکلات بوده‌ام. وی اضافه کرد: درخواست ما از یاوران شوراها، افزایش همکاری در راستای رفاه و خدمات بیشتر به مردم در راستای ایجاد امیدآفرینی است.
شهردار منطقه چهار شیراز گفت: همان‌طور که رهبر معظم انقلاب تأکید دارند، امیدآفرینی وظیفه آحاد مردم است و این مهم حاصل نمی شود مگر اینکه همکاری داشته باشیم.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی