[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۴۹۷
  • دوره جدید

کباب ترکی با مرغ، روزنامه شیراز نوین

یکی از معروف‌ترین غذاهای ترکی که البته مدتی است داخل کشور خودمان هم خیلی خیلی معروف شده و به شدت طرف‌دار پیدا کرده است، دونر کباب یا همان کباب ترکی مشهور است. این غذای خوشمزه که معمولاً با گوشت قرمز گوساله یا گوشت مرغ یا مخلوطی از هر دو تهیه می‌شود، به این صورت است که فیله‌های گوشت را به سیخ بلند و به صورت فشرده به سیخ می‌کشند و به صورت عمودی در حال چرخیدن در مجاورت شعله مستیقم، کباب می کنند.
دونر در ترکی به معنای چرخنده و گردان است. لایه‌های رویی که سرخ می‌شوند را با کمک یک کاتر یا چاقوی تیز برش می‌زنند و بعد تکه‌های گوشت را با سسی که مخلوطی از سبزی است مخلوط کرده و در نان‌های مدیترانه یا نان مخصوص دونر قرار می‌دهند. با همه این تفاسیر این غذا را می‌توانیم داخل خانه هم درست کنیم و از تهیه‌اش هم لذت ببریم. اگر علاقه‌مند هستید با تهیه این غذای خوشمزه بیشتر آشنا شوید، در ادامه همراه ما باشید.

 

مواد لازم 
گوشت قرمز یا فیله مرغ: 300 گرم 
قارچ: 200 گرم 
گوجه‌فرنگی بزرگ: 1 عدد 
پیاز متوسط: 1 عدد
فلفل دلمه ای: نصف یک عدد
نمک، فلفل، پودر سیر: به میزان لازم
روغن زیتون، پودر آویشن: به میزان لازم
روغن: برای سرخ کردن
خیارشور، جعفری، گوجه‌فرنگی: به میزان لازم
سس هزار جزیره: به میزان لازم
 
طرز تهیه
همان‌طور که در مواد اولیه اشاره کردیم، برای تهیه این غذا هم از گوشت قرمز استفاده می‌شود و هم از گوشت مرغ. ما در اینجا از گوشت مرغ استفاده کرده‌ایم.
یک سینه کامل مرغ را شسته و سپس به صورت برش‌های حدود نیم سانتی به صورت عرضی خرد کنید.
سپس فیله‌های برش زده را داخل یک ظرف بریزید و به آن نمک، فلفل سیاه، کمی پودر سیر و 2 قاشق روغن زیتون اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید. درب ظرف را بگذارید و برای 2ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا گوشت مرنیت یا مزه‌دار شود.
بعد از مدت زمان داده شده، سینی فر را خیلی کم با روغن چرب کنید و فیله‌های مرغ را جدا جدا روی سینی بچینید.
سینی فر را داخل فری که از قبل با 200درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید قرار دادم و اجازه بدهید برای 20 تا 25دقیقه فیله‌های مرغ درست شوند.
در مدتی که مرغ داخل فر است، سبزی‌هایی که داشتید را به صورت خلالی برش بزنید.
بعد از پخت اولیه فیله‌های مرغ، حالا خلال‌های قارچ، فلفل دلمه‌ای، پیاز و گوجه‌فرنگی را روی فیله‌های مرغ بریزید و مجدداً با هم داخل فر بگذارید.
درجه حرارت فر را پایین‌تر بیاورید و روی 180درجه سانتیگراد تنظیم
کنید و برای 15 تا 20دقیقه دیگر اجازه دهید داخل فر بماند. بعد از این زمان، کباب ترکی شما آماده سرو است. مخلوط آماده شده را روی نان‌های مدیترانه یا پیتا یا نان مخصوص دونر بکشید و در کنارش هم کمی خیارشور، گوجه‌فرنگی و مخلوطی از پیاز و جعفری خرد شده قرار دهید. در صورت تمایل هم کمی سس هزار جزیره روی غذا بریزید.
نان را به صورت یک ساندویچ جمع کرده و سپس آن را سرو کنید. به همین سادگی داخل خانه می‌توانید یک دونر کباب بسیار خوشمزه تهیه کنید. نوش جان

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی