[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۴۲۸
  • دوره جدید

دسر توت‌فرنگی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم 
توت فرنگی: 100 گرم 
شیر: 1.5 پیمانه
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری 
شکر: 5 قاشق غذاخوری 
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
رنگ قرمز خوراکی: در صورت تمایل
 
طرز تهیه 
قالب را با روغن مایع خیلی کم چرب می‌کنیم و داخل فریزر می‌گذاریم!
شیر و شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم و مداوم هم می‌زنیم تا غلیظ شود! ژلاتین را روی 4قاشق آب سرد می‌پاشیم و اسفنجی که شد، می‌گذاریم داخل ماکرو یا روی بخار آب تا مایع شفافی شود!
توت فرنگی را هم پوره می کنیم.
پوره توت‌فرنگی و ژلاتین را به شیر که کمی از حرارت افتاده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. اگر رنگ آن را بیشتر دوست داشتید 2قطره رنگ خوراکی اضافه کنید.
درون قالب یا ظرف موردنظر می‌ریزیم و برای 4ساعت می‌گذاریم در یخچال تا ببندد!
می‌توانید قالبی درست نکنید و در پایان، با توت‌فرنگی و پودر نارگیل و سس توت‌فرنگی آن را تزیین کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی