[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۴۲۸
  • دوره جدید

کباب لاپلو، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم
گوشت چرخ ‌کرده: 200 گرم
برنج: 2 پیمانه
پیاز: 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
ماست چکیده: 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
روغن: 4 قاشق غذاخوری
سیب زمینی: 1 عدد (دلخواه)

اگر دنبال غذایی ساده و مقوی هستید که کمی هم تنوع به برنامه غذایی شما بدهد، کباب لاپلو احتمالاً انتخاب خوبی خواهد بود. 
تهیه کباب لاپلو خیلی ساده است. گوشت چرخ‌کرده طعم‌دار شده با پیاز ادویه لایه‌لایه وسط برنج قرار می‌گیرد و در حرارت آن پخته می‌شود. این کباب خوشمزه همراه با گوجه سرخ یا گریل شده و ماست طعمی عالی دارد. سبزی خوردن هم در کنار آن گزینه خوبی است.
این کباب لاپلویی هم می‌تواند یک غذای دانشجویی ساده باشد و هم غذایی مقوی برای بچه‌ها. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه کباب لاپلویی را برای شما خواهیم گفت.

 

طرز تهیه
مرحله اول
گوشت چرخ‌کرده را در کاسه‌ای بریزید. پیاز را رنده و به آن اضافه کنید.
مرحله دوم
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم ورز بدهید.
مرحله سوم
یک قاشق ماست چکیده اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. گوشت آماده شده را تا آماده شدن برنج در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
مرحله چهارم
برنج را پس از شست و شو، در یک قابلمه کوچک محتوی آب بریزید و روی شعله قرار دهید. بعد از 8-10دقیقه که نیم‌پز شد (بسته به نوع برنج ممکن است زمان کمتر یا بیشتر هم باشد) آن را آبکش کنید.
مرحله پنجم
کف قابلمه دو قاشق روغن بریزید. زعفران را هم اضافه کنید و قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید.
مرحله ششم
گوشت را از یخچال خارج کنید و آن را به سه یا چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. یک لایه برنج کف قابلمه بریزید.
سپس یک قسمت از گوشت را بردارید و به شکل دایره روی برنج پهن کنید، طوری که با دیواره قابلمه فاصله داشته باشد.
دوباره برنج بریزید و این کار را به ترتیب لایه لایه ادامه دهید تا همه برنج‌ها و گوشت‌ها مصرف شوند و لایه رویی برنج باشد. روی هر لایه نصف قاشق هم روغن بریزید.
مرحله هفتم
در آخر می‌توانید یک عدد سیب‌زمینی را نازک هم حلقه حلقه کنید و روی برنج بچینید. در قابلمه را ببندید و بگذارید حدود 1ساعت روی شعله خیلی کم بماند. بهتر است از شعله‌پخش‌کن استفاده کنید.
بعد از این مدت بگذارید کمی خنک شود. سپس کباب لاپلو را در دیس برگردانید. برش بزنید و همراه با گوجه سرخکرده و ماست سرو کنید.
نوش جان!

 

نکته
اگر دوست داشته باشید می‌توانید روی هر لایه گوشت مقداری هم سماق بپاشید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی