مکملهای روغن ماهی خیلی به سلامت قلب کمک نمیکنند، روزنامه شیراز نوین
یک مطالعه جدید نشان میدهد افرادی که به طور منظم مکمل های روغن ماهی مصرف میکنند ممکن است آنقدر که فکر میکنند به سلامت آنها کمک نکند.
به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، تحقیقات جدید نشان میدهد که استفاده منظم از مکملهای روغن ماهی میتواند خطر ابتلاء به بیماری قلبی و سکته را برای اولین بار در میان افرادی که از سلامت قلب خوبی برخوردار هستند، افزایش دهد.
بااینحال، این مطالعه طولانیمدت همچنین نشان داد که روغن ماهی میتواند به کسانی که قلبشان درحالحاضر مشکل دارد کمک کند و بهطور بالقوه پیشرفت مشکلات قلبی را کاهش دهد و خطر مرگ را کاهش دهد.
محققان دریافتند افراد سالمی که مکملهای روغن ماهی مصرف میکنند ۱۳ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی هستند، مشکلی در ریتم قلب که خطر حمله قلبی و سکته را افزایش میدهد.
نتایج نشان میدهد که آنها همچنین ۵ درصد افزایش خطر سکته مغزی داشتند.
تیم تحقیقاتی به سرپرستی دکتر «هولیانگ لین»، اپیدمیولوژیست از دانشگاه گوانگژو چین، نوشت: «یافتههای ما نشان میدهد که در استفاده از مکملهای روغن ماهی برای پیشگیری اولیه به دلیل فواید و عوارض نامطلوب قلبی عروقی احتیاط کنید.»
اما در افراد مبتلا به بیماری قلبی موجود، استفاده منظم از روغن ماهی خطر حمله قلبی ناشی از فیبریلاسیون دهلیزی را تا ۱۵ درصد و خطر نارسایی قلبی منجر به مرگ را تا
۹ درصد کاهش داد.
محققان دریافت اسیدهای چرب امگا ۳ از غذا را توصیه میکنند و ساردین و ماهی آزاد بهترین منابع هستند.
روغن ماهی منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ است که تصور میشود به سلامت قلب و مغز کمک میکند. محققان توصیه میکنند که افراد حداقل یک بار در هفته از ماهیهای چرب مانند ماهی آزاد استفاده کنند.
محققان در یک نشریه خبری به این نتیجه رسیدند که «مطالعات بیشتری لازم است تا بفهمیم چرا روغن ماهی ممکن است برای افراد سالم مفید نباشد، اما برای افراد مبتلا به مشکلات قلبی مفید باشد.»
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین