خواص و مضرات عجیب گوجهسبز برای بدن، روزنامه شیراز نوین
به گزارش مجله سلامت صدآنلاین، همانطور که میدانید میوهها سرشار از ویتامین هستند، خواص فراوانی دارند و باید طوری برنامهریزی شود که در رژیم غذایی گنجانده و مصرف شوند تا انرژی و نیاز بدن تأمین گردد.
همانطور که میدانید میوهها سرشار از ویتامین هستند، خواص فراوانی دارند و باید طوری برنامهریزی شود که در رژیم غذایی گنجانده و مصرف شوند تا انرژی و نیاز بدن تأمین گردد.
آلو معمولا سبز یا قرمز است که آلو سبز که به آن گوجه سبز هم میگوییم ترش و قرمز آن شیرین است.
گوجه سبز معمولاً در سراسر جهان مورد مصرف قرار میگیرد؛ این درخت هر سال بارور میشود، تقریباً در بیشتر کشورها کاشت میشود و در خاک مرطوب رشد میکند که به نور فراوان خورشید و آبیاری منظم نیاز دارد.
این میوه غنی از ویتامین «ب» است که در مناطق مختلف آب و هوایی رشد میکند. گوجه سبز میتواند تازه و به صورت خشک مصرف شود؛ همچنین دارای ویتامین «آ» و ویتامین «ث» است و منبع فیبر، مس، پتاسیم و آهن است.
فواید سلامتی گوجهسبز
گوجه سبز سیستم عصبی را تقویت میکند، کمخونی را از بین میبرد و عملکرد کلیهها را پشیبانی میکند؛ همچنین به از بین بردن برخی از بیماریهای کبد کمک میکند.
وقتی گلهای سفید درخت آلو خشک و با عسل مخلوط میشوند، در کاهش کرم روده مؤثر هستند.
آلو غنی از فیبر است و عملکرد رودهها را منظم میکند. گوجه سبز غنی از اسیدهای آلی مختلف، فلاونوئید، اسیدهای چرب و ترکیبات آنتیاکسیدان است که آنها را قادر میسازد تا متابولیسم بدن را بهبود بخشند؛ به همین دلیل، به کاهش وزن و تسکین مشکلات هضم کمک میکند.
افرادی که بیماری مانند عفونت گلو و التهاب و ورم لوزه دارند، میتوانند جوشانده برگهای گوجه سبز با آب داغ را بنوشند.
ثابت شده است گوجه سبز هورمون استروژن را متعادل میکند و توصیه میشود که زنان در دوره قاعدگی آن را به طور مرتب مصرف کنند.
گوجه سبز به خاطر خواص درمانی و پیشگیرانه، انبار کاملی برای سلامت است که به برخی از آنها در ادامه اشاره میشود:
خواص گوجهسبز برای سلامتی
سلامت روده: فیبر، همچنین در گوجه سبز یافت میشود و عملکرد سریع رودهها را تنظیم میکند؛ این میوه در درمان کرمهای روده بسیار مؤثر است.
آسم: گوجه سبز در پیشگیری و درمان بیماریهایی مثل آسم، برونشیت، بیماریهای قلبی، سکته قلبی، دردها و تپشهای قلبی به دلایل مختلف مؤثر است.
سلامت چشم: گوجه سبز همچنین از بینایی محافظت میکند و در کاهش خطر بیماریهای چشمی ایجادشده بر اثر پیری مثل آب مروارید مؤثر است.
دیابت: گوجه سبز حاوی مقدار زیادی ویتامین «ث» است؛ بنابراین، از سلامت قلب و عروق محافظت میکند و علاوه بر این، خطر دیابت و کلسترول را کاهش میدهد.
جلوگیری از سرطان: در بسیاری از مطالعات علمی مربوط به این موضوع(دانشگاه آکسفورد) گوجه سبز در جلوگیری از تشکیل سرطان سینه و مجاری تنفسی مؤثر عنوان شده است.
مناسب برای هضم: مشکلات دیگری که گوجه سبز به آن پاسخ میدهد بیماریهای دستگاه گوارش است که در مقابل آنها بهعنوان ملین طبیعی رودهها عمل میکند.
مقابله با دژنراسیون ماکولا: گوجه سبز میتواند در مقابله با دژنراسیون ماکولا کمککننده باشد؛ خوردن ۲ وعده غذایی روزانه آن میتواند خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا مربوط به سالخوردگی را کاهش دهد.
پاکسازی بدن: گوجه سبز سموم را از بدن دفع و از یبوست جلوگیری میکند، چون به سرعت از رودهها میگذرد. به طور کلی، یک منبع غذایی بسیار مؤثر برای سیستم گوارشی است؛ به دلیل این ویژگی، گوجه سبز یک تمیزکننده عالی به شمار میرود.
محافظت از صفرا و کبد: فیبر محلول در گوجه سبز برای سلامتی کبد و صفرا مهم است؛ با این ویژگی، مصرف آن مانع از خسته شدن کبد از کار کردن بیش از حد میشود.
عوارض و آسیبهای گوجهسبز
زمانی که گوجه سبز به طور سالم مصرف شود، مشخص نمیشود چه مشکلی برای سلامتی ایجاد میکند؛ البته، مانند همه میوهها، اگر گوجه سبز بیش از حد مصرف شود، ممکن است با برخی آسیبها روبهرو شوید. علاوه بر این، برای برخی از افراد که دارو استفاده میکنند میتواند موجب ناراحتی شود، چون مقدار زیادی اسید در گوجه سبز وجود دارد که اگر بیش از حد مصرف شود، میزان اسید معده میتواند به طور منفی تغییر کند و نامتعادلی در اسید معده رخ دهد که منجر به نفخ و مشکلات دیگر گوارشی از قبیل سوزش معده و ریفلاکس آن خواهد شد.
کسانی که مشکل اسهال دارند هم باید مصرف گوجه سبز را به تعویق بیندازد؛ چراکه موجب تشدید اسهال شده و باعث از دست رفتن آب بیشتر میشود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین