رول مرغ با ریحان ، روزنامه شیراز نوین
رول مرغ با ریحان، یک غذای خوشمزه و ظریف است که با استفاده از مواد اولیهای ساده و در دسترس تهیه میشود. این دستور پخت نهتنها طعم بینظیری دارد بلکه از نظر ظاهری نیز بسیار زیبا و جذاب است. ترکیب سینه مرغ با ادویهجات و سبزیجات تازه همچون ریحان، فلفلدلمهای و ترهفرنگی، عطر و طعمی دلپذیر به این غذا میبخشد.
برای تهیه رول مرغ با ریحان خوشمزه و جذاب، ابتدا سینه مرغ، فلفلدلمهای، سیر، زنجبیل، ترهفرنگی، و ریحان را خرد کرده و با
سس سویا، فلفل قرمز، آبلیمو، و نشاسته ذرت مخلوط میکنیم. پساز یک ساعت استراحت در یخچال، مرغ را تفت داده و سپس بر روی ورقهای خمیر فیلو پهن میکنیم. خمیرها را به دقت رول کرده، با زرده تخممرغ و دانه کنجد آغشته و در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا طلایی و ترد شوند.
مواد لازم
خمیر فیلو: ۱۶ ورق
روغن زیتون: به مقدار لازم برای مالیدن روی رولها
دانه کنجد سفید: به میزان لازم
تخممرغ: ۱ عدد
زنجبیل: نیم قاشق غذاخوری
فلفل قرمز لهشده: ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: نیم قاشق غذاخوری
سیر: ۴ حبه
سس سویا: ۲ قاشق چایخوری
آبلیمو: نصف یک لیمو
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ: ۱ عدد
ترهفرنگی: ۲ شاخه
فلفلدلمهای قرمز: یکچهارم
ریحان: یک دسته
طرز تهیه
مرحله 1: آمادهسازی مواد اولیه
ابتدا، سینه مرغ، فلفلدلمهای، سیر، زنجبیل، ترهفرنگی، و ریحان را با دقت خرد کنید و در یک ظرف بزرگ بریزید. این ترکیب از سبزیجات و ادویهجات، عطر و طعم بینظیری به مرغ میبخشد.
مرحله 2: مزهدار کردن مرغ
در ادامه، سس سویا، فلفل قرمز لهشده، آبلیمو، کمی نمک و نشاسته ذرت را اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس، ظرف را بپوشانید و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ بهخوبی مزهدار شود.
مرحله 3: پخت مرغ
بعداز یک ساعت، مرغ مزهدار شده را از یخچال خارج کرده و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. حواستان باشد که مرتب آن را
هم بزنید تا بهطور یکنواخت سرخ شود و نسوزد.
مرحله 4: خنک کردن مرغ و آمادهسازی خمیر
پساز اینکه مرغ کاملاً پخت، تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. در این فاصله، خمیر فیلو را باز کنید و با استفاده از یک قلممو، سطح آن را به آرامی با روغن زیتون مرطوب کنید.
مرحله 5: تهیه رولها
مقداری از مایه مرغ را برروی یک طرف خمیر قرار دهید. دو طرف بالایی خمیر را حدود دو سانتیمتر به داخل تا کرده و سپس خمیر را از قسمتی که مایه روی آن ریختهاید شروع به رول کردن کنید. تمامی رولها را به همین ترتیب آماده کنید.
مرحله 6: پخت رولها در فر
رولهای آمادهشده را درون سینیفر چیده، روی آنها را با زرده تخممرغ آغشته کنید و کمی دانه کنجد سفید بپاشید. سینی را در فری که ازقبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید و برای 20 دقیقه بپزید تا رولها طلایی و ترد شوند. بعداز اینکه رولها به رنگ دلخواه رسیدند، آنها را از فر خارج کنید.
مرحله 7: سرو کردن
اکنون وقت آن رسیده که این رولهای خوشمزه و زیبا را در ظرف مورد نظرتان بچینید و نوشجان کنید. این رولها میتوانند یک شام خوشمزه یا یک پیش غذای شیک برای مهمانیهایتان باشند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین