برخی مصوبات کمیسیون ماده ۵ برخلاف منافع مردم بوده است ، روزنامه شیراز نوین
عضو شورای شهر شیراز که معتقد است شفاف نبودن فرایند تصمیمسازی کمیسیون ماده ۵ استان فارس، حوزه باغهای این کلانشهر را تحت تأثیر قرار داده است، طی نامهای خطاب به استاندار فارس خواستار باز شدن درهای این کمیسیون به روی خبرنگاران شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالمللی شورای شهر شیراز، مهدی حاجتی در نامهای خطاب به اسماعیل تبادار استاندار فارس خواستار شفافسازی مصوبات کمیسیون ماده ۵ شده است.
در بخشی از نامه این عضو شورای اسلامی شهر شیراز که برای انتشار در اختیار ایسنا قرار گرفت، آمده است: در سالهای گذشته برخی مصوبات کمیسیون ماده ۵ برخلاف منافع مردم بوده و به ویژه حوزه باغها را تحت تأثیر قرار داده است.
حاجتی در نامه خود اشاره کرده است: آنچه منشأ چنین مصوبات مخربی شده، عدم شفافیت فرآیند تصمیمگیری در آن کمیسیون است. در این خصوص خواهشمند است دستور بفرمایید درهای این کمیسیون به روی خبرنگاران گشوده شده تا جامعه از تصمیمات مدیران در این کمیسیون اثرگذار در زیست شهری مطلع شود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین