[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۸۳۱
  • دوره جدید

خرمابریز (بریج)، دسری سنتی و مقوی، روزنامه شیراز نوین

افطاری ماه رمضان یکی از مهم‌ترین وعده‌های این ماه است که باید در آن تغذیه خوب و مقوی داشته باشید. خرمابریج (بریز) یکی از دسرهای سنتی و مقوی سفره افطاری است که با دستور ساده زیر می‌توانید آن را درست کنید.

 

مواد لازم 
آرد: یک پیمانه
خرما: 400 گرم 
کنجد: یک قاشق غذاخوری 
روغن: سه قاشق غذاخوری
زیره، هل، دارچین و تخم گشنیز: به مقدار لازم

 

طرز تهیه  
ابتدا آرد را حرارت دهید و وقتی به رنگ قهوه‌ای متمایل شد، به آن روغن اضافه کنید و هم بزنید. زیره، هل و دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد اضافه و خوب آن را له کنید و در پایان روی سینی پهن کنید و برش بزنید.

خواص
این دسر کرمانی منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی زیادی دارد.
نیاز به کلسیم را به خوبی رفع می‌کند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی