واحدهای راکد تولید گوشت فعال شوند ، روزنامه شیراز نوین
ابراهیم صنعتی- گروه خبر
استاندار فارس در پنجمین کارگروه اقدام مشترک فارس با تأکید بر مضرات متعدد مصرف بیش از حد قند و شکر، پیشنهاد کرد با انجام آموزشهای علمی کاهش 10درصدی مصرف شکر استان، طی ششماهه آینده با هدف حفظ سلامتی را داشته باشیم.
پنجمین جلسه کارگروه اقدام مشترک، تنظیم بازار کالاهای اساسی، صبح یکشنبه ۲۰ خرداد به ریاست استاندار فارس برگزار و بر ارائه راه حلهای استانی برای تناسب میان عرضه و تقاضا تأکید شد.
محمدهادی ایمانیه در این جلسه بر ضرورت جلوگیری از قاچاق دام زنده، هم مولد و هم غیرمولد از استان تأکید کرد و گفت: در سطح استان، غرفههای عرضه مستقیم گوشت با قیمت معین فعال شود؛ در این زمینه اولویت با صنف قصابان است و در صورت عدم تمایل این صنف، با راهاندازی فروشگاههای عرضه مستقیم، عرضه گوشت افزایش یابد.
وی ادامه داد: باید از مباشران واردکننده گوشت قرمز و عرضهکنندگان آنان حمایت کرد. اگر از استان فارس واردکنندهای در این زمینه وجود دارد و قیمت آن نسبت به قیمت مصوب اعلامی کمتر است، قطعاً مورد حمایت قرار میگیرد؛ البته مبلغ تمامشده برای تولیدکنندگان داخلی نیز باید مورد توجه باشد تا این تولیدکنندگان دچار آسیب و ضرر نشوند.
دکتر ایمانیه نظارت دقیق از مرحله صدور مجوز واردات تا نحوه توزیع گوشت قرمز را امری کاملاً ضروری دانست و در بخش دیگر سخنان خود احیای مرغداریها و دامداریهای راکدشده را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: باید مرغداریها و دامداریهای راکد فارس و مواردی که کمتر از ۳۰ درصد ظرفیت ممکنه آنها فعال هستند، در مسیر احیا و توسعه قرار گیرند؛ در هفته پیش رو میز خدمتی ویژه این قشر تشکیل شود، با نظر بر اینکه اولویت با احیا و توسعه ظرفیتهای باقیمانده دامداریها و مرغداریهای فعلی است.
نماینده عالی دولت سیزدهم در فارس در بخش دیگر سخنانش با اشاره به مضرات متعدد استفاده بیش از حد قند و شکر، بر ضرورت استفاده از قندهای طبیعی تأکید کرد و افزود: با اقداماتی که به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده و همه دستگاهها نیز موظف به همکاری با آنها هستند، باید با آموزش به مردم توسط اساتید توانمند، مصرف شکر در فارس طی ۶ماهه آینده ۱۰ درصد کاهش یابد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین