[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۸۰۴
  • دوره جدید

شیربرنج مکزیکی، روزنامه شیراز نوین

شیربرنج، یکی از رایج ترین دسرهایی است که در ماه رمضان، سر سفره‌های افطار دیده می شود. شیربرنج را به روش‌های مختلفی طبخ می‌کنند. شیربرنجی که می خواهیم طرز تهیه اش را برای شما بگذاریم یک شیربرنج مکزیکی است که به صورت سرد سرو می شود. 
اگر شیربرنج دوست دارید یا اهل تجربه کردن دسرهای جدید هستید، این دسر خوشمزه را درست کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

 

مواد لازم 
 برنج: 1 پیمانه 
شیر: 7 پیمانه 
شیر عسلی: نصف قوطی
چوب دارچین: 4 عدد 
هویج: 1 عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
خامه (دلخواه): 100 گرم
کشمش یا مویز: یک سوم پیمانه
کره: 20 گرم
 
طرز تهیه 
ابتدا شیر را داخل قابلمه بریزید و چوب‌های دارچین را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید.
برنج را باید از ۴ساعت قبل خیس کنید. به محض جوش آمدن شیر، برنج را اضافه کنید. اجازه بدهید چندتا قل بخورد بعد حرارت را کم کنید تا برنج بپزد و کاملاً مغزپخت شود. اگر شما از برنج دیگری جز ایرانی استفاده می کنید، ممکن است نیاز باشد اول کمی برنج‌ها را با یک پیمانه آب بپزید بعد شیر را اضافه کنید.
هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد، بعد از مغز پخت شدن برنج، هویج رنده شده را اضافه کنید و اجازه بدهید ده دقیقه دیگر بپزد.
وانیل را به قابلمه اضافه کنید.
می توانید با توجه به ذائقه تان میزان شیرینی شیر عسل را کم یا زیاد کنید.
شیربرنج را خوب هم بزنید. در قابلمه را ببندید، حرارت را خیلی کم کنید و اجازه بدهید یک ربع دیگر پخته شوند. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید. اگر می خواهید شیربرنجتان رژیمی باشد خامه را حذف کنید.
دیگ شیر برنج را داخل یک ظرف آب سرد بگذارید و مرتب هم بزنید تا خنک شود. در حین هم زدن چوب‌های دارچین را هم دربیاورید.
کره را داخل ماهیتابه ذوب کنید و کشمش‌ها را تفت بدهید.
کشمش را به شیربرنج اضافه کنید و هم بزنید. شیربرنج را داخل ظرف دردار بریزید و بگذارید یخچال تا خنک شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی