[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۱۵
  • دوره جدید

انیمیشن ایرانی برنده جشنواره ترایبکا شد، روزنامه شیراز نوین


بیست‌وسومین جشنواره فیلم ترایبکا در آمریکا جایزه بهترین انیمیشن کوتاه خود را به «در سایه سرو» ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اعطا کرد.
به گزارش ایسنا، برندگان بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم ترایبکا در کشور آمریکا اعلام شد و در نهایت «در سایه سرو» محصول ایران و ساخته مشترک حسین ملایمی و شیرین سوهانی، برنده جایزه بهترین انیمیشن کوتاه این رویداد سینمایی نام گرفت.
هیئت داوران این بخش دلیل اعطای این جایزه به انیمیشن «در سایه سرو» را استفاده از سبک بصری متمایز، تصاویر منحصربه‌فرد و طراحی صدای استثنایی برای جان بخشیدن به یک رابطه خانوادگی تند و زننده، که با عشق و محافظت در میان تصویری مؤثر از تأثیر عمیق اختلال اضطراب پس از سانحه بر فرد و اطرافیانشان متمایز می‌شود.
این انیمیشن پیش از این با کسب جایزه اصلی جشنواره انیمیایو در اسپانیا واجد شرایط رقابت در جوایز اسکار در شاخه بهترین انیمیشن کوتاه اسکار ۲۰۲۵ شده بود.
انیمیشن ۱۹ دقیقه و ۳۳ ثانیه‌ای «در سایه سرو» از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.
در سایر بخش‌های جشنواره فیلم ترایبکا، جایزه بهترین فیلم داستانی آمریکایی به «گریفین در تابستان» ساخته «نیکلاس کولیا» رسید و در بخش آثار داستانی بین‌الملل که اصغر فرهادی یکی از اعضای هیئت داوران آن بود نیز در نهایت جایزه بهترین فیلم به «دوچرخه شطرنج» ساخته «آسل اوشاکیمووا» از قزاقستان اعطا شد.
بیست‌وسومین جشنواره فیلم ترایبکا از تاریخ ۱۶ تا ۲۷ خرداد (۵ تا ۱۶ ژوئن) در آمریکا برگزار می‌شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی