به جای دور ریختن پوست موز اینگونه از آن استفاده کنید، روزنامه شیراز نوین
هربار که پوست موز را جدا میکنید، یک محصول استثنایی را دور میاندازید.
به گزارش بهداشت نیوز- یک مطالعه اخیرا نشان داده است که اگر پوست موز خشک و آسیاب شود و به آرد تبدیل شود، میتوان آن را به محصولات پختهای تبدیل کرد که طعم آن به اندازه محصولات مبتنیبر گندم خوب باشد.
احتمالاً هرگز به آشپزی با پوست موز فکر نکردهاید. اما نهتنها کاملاً ایمن است، بلکه دانشمندان نشان دادهاند که واقعاً برای شما مفید است. هنگامی که محصولات این آزمایش مورد بررسی قرار گرفتند، مصرفکنندگان گزارش دادند که از طعمها به همان اندازه که از شیرینیهای بدون شکر خوشحال بودند، لذت بردند.
شما حتی کمک سخاوتمندانهای از مواد معدنی و مواد مغذی ضد سرطان دریافت خواهید کرد. بهعنوان مثال، شیرینیهای قندی ساختهشده در این مطالعه که با پوست موز غنیشده بودند، حاوی فیبر، منیزیم، پتاسیم و ترکیبات آنتیاکسیدانی بسیار بیشتری بودند.
از جنبه منفی، اضافه کردن بیشاز حد آرد پوست موز منجر به ایجاد کوکیهایی شد که تا حدودی قهوهای و سفت بودند. اما زمانی که با آرد حاوی 7.5 درصد پوست موز ساخته شدند، بافت کوکیها به تعادل بسیار جذابتری رسید.
بهعنوان یک امتیاز، محصولات نهایی همچنین به مدت سه ماه در دمای اتاق بهخوبی در قفسه میمانند.
درحالیکه این مطالعه تنها به عواقب افزودن پوست موز به کلوچههای پختهشده پرداخته است، نتایج نشان میدهد که استفاده از آرد پوست موز در نان، کیک و ماکارونی نیز ارزش توجه دارد. بهعنوان مثال، سال گذشته، یک مطالعه روی کیک پوست موز نشان داد که پوست زرد میوه، رنگ خوراکی طبیعی را به محصول پختهشده و همچنین تقویتکننده تغذیه میدهد.
در همین حال، یک مطالعه در سال 2016 نشان داد که جایگزینی تا 10 درصد آرد گندم با آرد پوست موز میتواند نان پختهشده را با محتوای پروتئین، کربوهیدرات و چربی بالاتری غنی کند.
خوردن پوست این میوه فقط یک گزینه سالم نیست، بلکه میتواند به کاهش ضایعات مواد غذایی کمک کند. حدود 40 درصد وزن موز در پوست آن است و بیشتر اوقات، این پوست پر از مواد مغذی بهسادگی دور ریخته میشود.
مطمئناً، پوست موز وقتی خام باشد بسیار بیفایده است. اما اگر درست آماده شوند، در واقع طعم بسیارخوبی خواهند داشت. آنها حتی میتوانند عمر مفید برخی از محصولات را افزایش دهند، زیرا دارای خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی است.
همین امر در مورد سایر پوست میوهها نیز صدق میکند، مانند پوست انبه، که خواص آنتیاکسیدانی کیک را تقویت کرده و طعم آن را بهبود میبخشد.
بنابراین دفعه بعد که یک موز را برای میوه داخل آن جدا کردید، پوست آن را حفظ کنید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین