افزایش ۲۰درصدی تولید زردآلو در بیضا، روزنامه شیراز نوین
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی امسال و کاهش سرمازدگی بهاره، تولید این محصول نسبت به سال قبل 20 درصد افزایش یافته است. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بیضا، صدیقه مؤیدی بیان کرد: برداشت زردآلو از سطح بیش از 15 هکتار از باغات این شهرستان از اواخر خردادماه آغاز شده است و تا پایان تیرماه ادامه دارد. وی با توجه به میانگین عملکرد 12 تنی محصول زردآلو در هر هکتار پیشبینی کرد: بالغ بر 180 تن محصول از سطح باغهای این شهرستان جمعآوری گردد که این میزان نسبت به سال گذشته 30 تن افزایش دارد.
مؤیدی اضافه کرد: درختان زردآلوی کشتشده از ارقام شکرپاره، قیسی، تخمگردی و خیاری است که به روش آبیاری قطرهای آبیاری میشوند. او تصریح کرد: برداشت زردآلو به صورت دستی انجام میشود و مهارت کارگران در نحوه برداشت و بستهبندی حائز اهمیت است. این مقام مسئول اظهار کرد: علاوه بر فروش این میوه به صورت خام و تهیه لواشک، مربا، کمپوت، ترشک و برگه زردآلو خانگی، از سال جاری بخشی از زردآلوی تولیدشده به تنها واحد میوهخشککنی این شهرستان ارسال میشود. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خاطرنشان کرد: تولید این میوه تابستانه در شهرستان بیضا سهم اشتغالزایی بالایی در مرحله برداشت و فرآوری دارد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین