[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۵۳
  • دوره جدید

مرغ پر شده از برنج، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 6نفر
برنج خام: 1 پیمانه
آب: 1 و سه چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری + کمی بیشتر
کره: 2 قاشق غذاخوری
هویج رنده شده: 2 عدد
پیاز: 1 عدد
پنیر چدار رنده شده: 100 گرم
ران مرغ بدون استخوان: 6-8 عدد
گل کلم: 1 دسته

ران مرغ پر شده از برنج یک وعده غذایی کامل، لذیذ و سالم است که با کمی صبر و حوصله ظاهر بسیار جذابی هم پیدا می‌کند. این غذا هم برای سرو در مهمانی‌ها مناسب است و هم آنقدر ساده هست که بتوانید آن را برای یک شب جمعه خوب و خوش در کنار خانواده تهیه کنید. این مرغ پر شده از برنج از آن غذاهایی است که اگر مانده شود باز هم همان اندازه خوشمزه است. بنابراین، مرغ باقی‌مانده را می‌توانید در یخچال قرار دهید و روز دیگری گرم و نوش جان کنید.
ما ایرانی‌ها اغلب مرغ را با برنج می‌خوریم و مرغ پر شده از برنج این امکان را ایجاد می‌کند تا هم غذایی جدید و متنوع را امتحان کنیم و هم مرغ و برنج را کنار هم داشته باشیم. پس در تهیه این غذا شک نکنید و دست به کار شوید.

 

طرز تهیه
اول از همه برنج را بپزید و آماده کنید. ۱ و سه چهارم پیمانه آب را داخل قابلمه متوسط بریزید و بگذارید روی شعله جوش بیاید. سپس نصف قاشق چایخوری نمک و ۱پیمانه برنج شسته شده داخل آن بریزید. شعله را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. بگذارید حدود ۱۵دقیقه روی همان شعله ملایم بماند تا آب جذب برنج شود. سپس قابلمه را از روی گاز بردارید و با درب بسته کنار بگذارید.
همزمان که برنج در حال پخت است، تابه بزرگی را روی شعله بگذارید تا داغ شود. ۲قاشق کره و دو قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید. سپس هویج رنده شده و پیاز خرد شده را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. حدود ۱۰دقیقه تفت بدهید تا نرم و طلایی رنگ شوند.
پنیر رنده شده را با برنج داغ مخلوط کنید. سپس هویج و پیاز سرخ شده را هم اضافه کنید و مخلوط نمایید. این مواد را تا زمان آماده شدن مرغ کنار بگذارید.
پوست ران مرغ بدون استخوان را جدا کنید. ران‌ها را بین دو لایه پلاستیکی روی تخته گوشت قرار دهید و با بیفتک‌زن یا گوشت‌کوب بکوبید تا تا جای ممکن نازک شوند اما پاره نشوند.
لایه پلاستیک روی مرغ‌ها را بردارید. دو طرف آنها کمی نمک و فلفل بپاشید. روی هرکدام توپی از مخلوط برنج بگذارید. مرغ را دور برنج بپیچید و هرکدام را با دو خلال دندان محکم کنید. نیازی نیست برنج کامل پوشانده شود.
گل کلم را تکه‌تکه کنید و روی سینی فر قرار دهید. روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بپاشید و آنها را زیر و رو کنید. سپس گل کلم‌ها را دور تا دور سینی بچینید و وسط را برای مرغ خالی کنید. ران‌های مرغ را وسط سینی بچینید.
کمی روغن زیتون روی آنها بریزید و به مدت ۴۵دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد بپزید.
نکته: برای تهیه سریع‌تر مرغ پر شده از برنج، می‌توانید همه مراحل قبل از پخت در فر را از قبل انجام دهید، سپس هرکدام از مرغ‌ها را در پلاستیک جداگانه بپیچید و آنها را در فریزر نگهداری کنید. اگر مرغ را در حالت یخ‌زده در فر قرار دادید زمان پخت را کمی بیشتر کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی