جهاد آبرسانی در پهنه فارس، روزنامه شیراز نوین
سعیدرضا امیرآبادی- شیرازنوین
amirabadi_shznvn@yahoo.com
به همت شرکت آبفای استان فارس، تعداد 40 روستا با اعتباری بالغ بر 418میلیارد تومان از آب شرب پایدار بهرهمند شدند.
در آیین بهرهبرداری از طرح آبرسانی به 814 روستای کشور، کام مردم 40 روستای فارس با آب پایدار شیرین شد.
این مراسم با حضور محمد مخبر سرپرست دولت سیزدهم و علیاکبر محرابیان وزیر نیرو و هاشم امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به صورت ویدئوکنفرانس، محمدهادی ایمانیه استاندار فارس، علی شبانی مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس و جمعی از مدیران عامل صنعت آب و برق استان با همراهی اصحاب رسانه برگزار شد.
جهاد آبرسانی آبفای فارس نهضتی ماندگار است
در این آیین محمدهادی ایمانیه استاندار فارس، طی سخنانی ضمن قدردانی از فعالیتهای مثبت و اثرگذار وزارت نیرو در حوزه آب و برق، اقدامات جهاد آبرسانی را یک نهضت خدمترسانی ماندگار توصیف کرد و افزود: در دولت مردمی شهید رئیسی اقدامات بسیار خوبی در حوزه آب و برق صورت گرفته است که جا دارد از مجموعه وزارت نیرو به ویژه وزیر پرتلاش نیرو قدردانی ویژه به عمل آید. وی بهرهبرداری از طرح آبرسانی به 48 روستای استان فارس را یک حرکت بزرگ عنوان کرد و گفت: گشایش این تعداد پروژه و این حجم از فعالیت آبرسانی در کوتاهمدت توسط شرکتهای آبفا فارس و شیراز، خود برند و نماد فاخری در حوزه خدمترسانی محسوب میشود.
استاندار فارس در ادامه به بیان اجمالی مشخصات فنی پروژههای مورد افتتاح پرداخت و اظهار داشت: همسو با سیاستهای دولت مردمی ایران قوی، مبنی بر ارائه خدمات آبرسانی به مناطق کمبرخوردار کشور، شرکت آبفا استان فارس از ابتدای دولت سیزدهم از طریق قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی(ع) برنامه آبرسانی به ۳۷۲ روستا را در دستور کار خود قرار داد.
محرومیتزدایی با آبرسانی به روستاهای فارس
وی ادامه داد: از این میزان عملیات آبرسانی به ۱۱۰ روستا در سال اول فعالیت دولت شهید آیتالله رئیسی به سرانجام رسید. در سال دوم این برنامه نیز پروژههای آبرسانی به ۱۲۵ روستا گشایش یافت. از روز شهادت رئیسجمهور شهید و همراهان تاکنون هم طرح آبرسانی به ۴۰ روستای دیگر استان آماده بهرهبرداری شده است. به گفته استاندار فارس، طرح آبرسانی به 40 روستای فارس شامل: اجرای 130 کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع آب، احداث سههزار و 820 مترمکعب مخزن ذخیره آب، حفر و تجهیز هفت حلقه چاه، اجرای قریب به 14 کیلومتر خط انتقال برق و احداث شش باب ایستگاه پمپاژ میباشد.
وی اضافه کرد: با بهرهبرداری از طرح مزبور که با اعتباری بالغ بر 418میلیارد تومان به مرحله بهرهبرداری رسیده است، بیش از 17هزار و 441 خانوار از مزایای آن برخوردار شدند.
مجاهدت برای گسترش زیرساختهای آب و فاضلاب
در ادامه این مراسم، مدیرعامل شرکت آبفا فارس از عزم راسخ و تلاش جهادی به منظور گسترش زیرساختهای آبرسانی و توسعه شبکه فاضلاب در پهنه استان خبر داد.
علی شبانی با پاسداشت یاد مجاهدتهای شهید آیتالله رئیسی و یاران باوفایش، تلاشهای دولت سیزدهم را ارج نهاد و اظهار داشت: در سه سال گذشته در 36 شهرستان استان فارس اعتباری معادل 5هزار میلیارد تومان به آبرسانی و گسترش شبکه جمعآوری فاضلاب اختصاص یافته است.
او از نگاه ویژه آبفای فارس به منظور گسترش زیرساختها و صیانت از محیطزیست خبر داد و افزود: پروژههای شاخص متعددی در دستور کار آبفای فارس قرار دارد که مهمترین آنها احداث تصفیهخانههاست. مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس با تشریح فعالیتهایی که در این حوزه صورت گرفته، اظهار داشت: تعداد دو تصفیهخانه در شهرهای آباده و کازرون و سه تصفیهخانه در بخش روستایی به بهرهبرداری رسیده است.
به گفته این مقام مسئول، همزمان با ایام چهلم شهید جمهور تعداد 40 روستا با اعتباری بالغ بر 420میلیارد تومان به شبکه آبرسانی پیوسته و از نعمت آب پایدار بهرهمند شدند.
شبانی از همکاری گسترده با قرارگاه محرومیتزدایی امام حسن مجتبی(ع) خبر داد و افزود: طی دو سال اخیر و در دولت سیزدهم تعداد 372 روستا در قالب 45 پروژه در قالب جهاد آبرسانی از شبکه آب پایدار بهرهمند خواهند شد.
آبرسانی به روستاها فراتر از تعهدات
مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس پیشرفت فیزیکی این پروژهها را بالغ بر 70 درصد اعلام کرد و بیان داشت: در قرارداد دوم آبرسانی و محرومیتزدایی تعداد 412 روستا پیشبینی شده که امیدواریم طی بازه زمانی 36 ماه تکمیل شده و از آب شرب پایدار بهرهمند شوند. او با بیان اینکه استان پهناور فارس دارای پراکندگی گستردهای از نظر موقعیت جغرافیایی روستاهاست، بیان داشت: فارس دارای 4هزار روستاست که از این تعداد 2100 روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب استان هستند. با این وجود به همت همکاران ما در شرکت آبفای استان، عملیات آبرسانی به 700 روستای غیر تحت پوشش آبرسانی سیار قرار گرفته است. به گفته مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس، بخش عمده و قابل ملاحظهای از روستاهای استان به شبکه آبرسانی پیوسته و از نعمت آب پایدار بهرهمند هستند.
پیگیریهای شهید جمهور نتیجهبخش بود
در ادامه این مراسم، سرپرست ریاستجمهوری با بیان اینکه از مشکلات متعددی که دولت مردمی در شروع فعالیت خود در بخش آب و برق با آنها مواجه بود، عبور کردهایم، گفت: شهید رئیسی همه راهکارهای ممکن برای رفع مشکلات در این زمینه را دنبال کرد. محمد مخبر در ادامه به تقارن اربعین شهدای خدمت با هفتم تیر سالروز شهادت ۷۲ تن اشاره کرد و گفت: امام راحل، شهید بهشتی و شهید رئیسی وجوه اشتراکی داشتند که اولین آنها مظلومیت آنان بود. ما عمدتاً دوران رهبری امام خمینی(ره) در انقلاب و جمهوری اسلامی را در نظر داریم، اما ایشان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و به خصوص در دوران تبعید سختیهای زیادی را در عین مظلومیت متحمل شدند و شهید بهشتی و شهید رئیسی نیز از مظلومان بزرگ انقلاب و جمهوری اسلامی بودند و هستند. مخبر با بیان اینکه این سه بزرگوار علاوه بر مظلومیت در زمینه پایبندی به معنویت و برخورداری از تقوای درونی نیز وجوه مشترک زیادی داشتند، افزود: هر سه بزرگوار در زمینه عمل به تکلیف نیز بسیار احساس مسئولیت میکردند. شهید رئیسی در این زمینه که هیچ تدبیر و خواسته رهبر معظم انقلاب بر زمین نماند، دغدغه جدی داشت و آنها را با صداقت تمام دنبال میکرد و علاوه بر این در زمینه اجرای مسئولیتهای خود در قبال مردم و به ویژه مستضعفین نیز به همین اندازه دغدغهمند بود و احساس مسئولیت میکرد.
آبرسانی دغدغه شهید جمهور بود
سرپرست ریاستجمهوری با بیان اینکه انصافاً شهید رئیسی بابت فشارهایی که روی مردم بود بسیار ناراحت بود و زجر میکشید و این ناراحتی در تمام رفتارها و افکار او قابل مشاهده بود، اظهار داشت: آنچه به شهید رئیسی قدرت میداد که با وجود انبوه مشکلات، فشارها و سختیهای فراوان به شکلی خستگیناپذیر کار کند، عشق به مردم و شوق خدمت به آنها بود. در طول حدود دو سال و ۱۰ ماهی که ایشان رئیسجمهور بود، هیچگاه نشد یأس و ناامیدی در او ببینیم. همچنین ایشان به طور جدی بر تکیه به ظرفیتهای داخلی باور داشت و همین نگاه کمک بسیاری به پیشرفت امور کرد. مخبر همچنین یاد وزیر امور خارجه، امامجمعه تبریز، استاندار آذربایجان شرقی، سرتیم حفاظت و کادر پرواز اردیبهشت را گرامی داشت.
سرپرست ریاستجمهوری در بخش بعدی سخنانش با بیان اینکه در روزهای آغاز به کار دولت مردمی حدود ۱۵ استان کشور با تنش آبی شدید مواجه بودند، تصریح کرد: ناترازی برق نیز همه استانها و به طور کلی روند توسعه و اداره امور کشور را با مشکل مواجه کرده بود، اما با تلاشهای وزیر نیرو و پشتیبانی و حمایتهای شهید رئیسی، امروز شاهدیم که با به ثمر رسیدن طرحهای کوتاهمدت، وضعیت تا حدود زیادی بهبود یافته و با به ثمر رسیدن طرحهای میان و بلندمدت وضعیت باز هم بهتر خواهد شد.
غلبه دولت سیزدهم بر چالش انرژی
مخبر با بیان اینکه از مشکلات متعددی که دولت مردمی در شروع فعالیت خود در بخش آب و برق با آنها مواجه بود، عبور کردهایم و دیگر با بحران در این زمینهها مواجه نیستیم، خاطرنشان کرد: شهید رئیسی همه راهکارهای ممکن برای رفع مشکلات در زمینه تأمین آب و برق پایدار را دنبال کرد و امروز طرحهای متعددی در زمینه ساخت و توسعه نیروگاههای حرارتی و تجدیدپذیر، تلاش برای ارتقای راندمان نیروگاههای موجود، آبرسانی از دریا، بازچرخانی آب، تصفیه پسابها، استفاده از منابع آب ژرف و تنظیمگری منابع موجود در حال اجراست.
تقدیر تشکل مردمنهاد از مدیرعامل آبفا فارس
بر اساس این گزارش، شایان ذکر است پیش از این اعضای تشکل مردمنهاد مرکز ناجیان آب مناطق محروم استان فارس از مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس، به پاس تلاش و همکاری با این مرکز در آب امر آبرسانی به مناطق محروم استان، تجلیل داشتند.
در این دیدار صمیمی، علی شبانی رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس با اشاره به سابقه مردم استان فارس در انجام کار خیر و عامالمنفعه گفت: کمک به امر آبرسانی به مردم استان فارس بهویژه برخی مناطق محروم و کمبرخوردار، بهترین کاری است که میتواند توسط خیران و نیکاندیشان استان انجام گردد. در این دیدار همچنین بناکار مدیرعامل و اعضای تشکل مردمنهاد ناجیان آب مناطق محروم، به ارائه عملکرد و برنامههای خود پرداختند و در پایان جلسه با اهدای لوح تقدیر، از همکاری و مساعدت مهندس شبانی مدیرعامل شرکت آبفا استان فارس تجلیل نمودند. در پایان این مراسم، سرپرست دولت سیزدهم ضمن قدردانی از دستاندرکاران اجرای این پروژهها، فرمان بهرهبرداری از آن را صادر کرد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین