[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۵۲۲
  • دوره جدید

عجیب اما واقعی زعفران را با یخ دم کنید!، روزنامه شیراز نوین

در اینجا شما را با روشی آشنا می‌کنیم که با استفاده از یخ می‌توانید زعفران را دم کنید و رنگ و طعم بیشتری از آن استخراج کنید. از روش‌های مرسوم در مصرف زعفران دم کردن آن با آب جوش است. به تازگی روشی از دم کردن زعفران با یخ پیشنهاد می‌شود که گفته می‌شود خوش‌رنگ‌تر و خوش‌طعم‌تر است. بعد از خواندن این مقاله از این روش استفاده کنید و  زعفران را با یخ دم کنید!
دم کردن زعفران با یخ
روشی که می‌توان به عنوان نحوه مصرف زعفران که به تازگی از آن صحبت می شود اشاره کرد، استفاده از یخ است.
در روش دم کردن زعفران با یخ بهتر است زعفران را در ظرف شیشه‌ای ریخته و به میزان زعفران موجود، قالب‌های کوچک یخ را قرار داده و بگذارید قالب‌های یخ در دمای محیط آب شده و زعفران عصاره و رنگ‌دهی خود را به آب بدهد.
کسانی که این تجربه را داشته‌اند می‌گویند رنگ‌دهی این روش برای زعفران بیشتر و رضایت بخش تر بوده است.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی