[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۵۲۲
  • دوره جدید

بیسکویت زنجبیلی قلبی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 30نفر
کره نرم شده: 125 گرم
شکر قهوه ای: 75 گرم
شیره طلایی: 115 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
آرد سفید: 375 گرم
آرد سلف ریزینگ: 50 گرم
پودر زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین: 1 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه
فر را با حرارت ۱۸۰درجه سانتی‌گراد روشن کنید و کف دو عدد سینی فر کاغذ مخصوص شیرینی پزی بندازید.
به کمک همزن برقی، شکر و شیره طلایی و کره را با سرعت متوسط بزنید تا مخلوط کم‌رنگ شود و سپس تخم‌مرغ زده شده را اضافه کنید.
آرد سفید را با آرد سلف ریزینگ مخلوط نمایید و آن را به همراه جوش شیرین و پودر زنجبیل الک کنید و به مخلوط کره و شکر اضافه نمایید و با استفاده از لیسک یا چاقوی پهن سر صاف مواد را کاملاً مخلوط کنید. پس از فرو بردن دست‌های خود در آرد، مواد را روی سطح آردپاشی شده بریزید و به مدت ۱دقیقه یا تا زمانی‌که خمیر نرمی حاصل شود ورز بدهید.
خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را به شکل دیسک گردی درآورید و داخل سلفون بپیچید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند و خمیر سفت شود.
خمیر را بین دو کاغذ روغنی یا سلفون به ضخامت ۵میلی‌لیتر باز کنید و دوباره به مدت یک ربع داخل یخچال بگذارید و بعد قالب بزنید.
خمیر را با کاترهای مخصوص قلبی قالب بزنید و داخل سینی فر به فاصله ۳سانتیمتر از هم بچینید. بیسکوییت‌ها را به مدت ۱۲دقیقه یا تا زمانی‌که به رنگ قهوه‌ای روشن درآیند بپزید. بگذارید کامل خنک شوند و با آیسینگ تزیین کنید.

 

نکته
برای بار اول می‌توانید به راحتی مقدار مواد را نصف کنید. این بیسکوییت زنجبیلی را می‌توانید در ظرف دربسته به مدت یک هفته نگهداری کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی