[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۵۸۸
  • دوره جدید

کیش صبحانه با نان تست فنجانی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 3نفر
کالباس بیکن خرد شده: 50 گرم
پیاز: یک چهارم
روغن زیتون: 1 قاشق چایخوری
نان تست سفید: 6 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: دو سوم پیمانه
پنیر رنده شده: یک سوم پیمانه (هر پنیری که در حرارت ذوب شود مثل چدار)
جعفری خرد شده: 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
روغن: برای چرب کردن قالب

تهیه کیش صبحانه با نان تست فنجانی خیلی راحت است. این کیش احتیاجی به خمیر و دردسرهای تهیه آن ندارد، چون با نان تست درست می‌شود. نان به صورت دایره‌ای برش خورده و کف قالب مافین قرار می‌گیرد. بعد هم به مدت خیلی کوتاهی در فر پخته می‌شود. با این کار تخم مرغ نمی‌تواند به سرعت در نان نفوذ کند. در مرحله بعدی مخلوطی از تخم‌مرغ (بقیه مواد را می‌توانید به دلخواه تغییر دهید) داخل نان تست فنجانی ریخته می‌شود و بعد از یک ربع ساعت در فر، کیش صبحانه با نان تست فنجانی شیک و خوشمزه آماده سرو می‌شود. این مواد برای صبحانه سه نفر کافی است، یعنی دو کیش صبحانه برای هر نفر.

 

طرز تهیه 
فر را از قبل با دمای 180درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قاشق چایخوری روغن زیتون برتر را کف تابه‌ای بریزید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود. در این مدت به سرعت پیاز و بیکن را خرد کنید و آنها را داخل روغن داغ بریزید. تفت بدهید و حدود 2دقیقه آنها را سرخ کنید. سپس شعله را خاموش کنید.
حال، نان‌های تست را با استفاده از یک قوطی رب خالی، لیوان یا کاتر دایره‌ای به شکل دایره برش بزنید (یا در صورت تمایل فقط بخش برشته دور آنها را ببرید). قوطی رب 800گرمی دقیقاً همان سایز دایره‌ای است که برای برش نان تست مناسب است.
با استفاده از وردنه نان را کمی نازک و باز کنید. کف یک قالب مافین 6عددی را چرب کنید و داخل هرکدام از حفره‌ها یک عدد نان پهن کنید. حدود سه دقیقه قالب را در فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر، تست‌های فنجانی نباید قهوه‌ای رنگ شده باشند، اما مثل نان سوخاری کمی ترد می‌شوند.
تخم‌مرغ، شیر و جعفری خرد شده را با کمی نمک و فلفل برتر در کاسه‌ای بریزید و هم بزنید. بیکن و پیاز را به طور مساوی بین 6تست فنجانی تقسیم کنید. سپس همین کار را با پنیر و مخلوط تخم‌مرغ هم انجام دهید و بلافاصله قالب را به فر منتقل کنید.
بگذارید 12-15دقیقه در فر پخته شوند تا روی کیش‌ها طلایی شود و تخم‌مرغ خودش را بگیرد. بعد از اینکه کیش صبحانه را از فر خارج کردید 5دقیقه صبر کنید. برای سرو آنها را با جعفری تزیین کنید.

 

نکته
اگر بین زمان ریختن تخم‌مرغ و قرار دادن کیش‌ها در فر فاصله بیافتد، تخم‌مرغ به داخل نان نفوذ می‌کند، پس حتماً بلافاصله بعد از ریختن تخم‌مرغ، آنها را به فر منتقل کنید.
برای تهیه کیش صبحانه با نان تست فنجانی، از نان تازه استفاده کنید. نان بیات شده را نمی‌توان با وردنه نازک کرد و در ضمن موقع قرار گرفتن در قالب نان خرد می‌شود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی