[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۵۲۲
  • دوره جدید

کباب سالمون لیمویی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4نفر
فیله سالمون: 700 گرم
لیمو ترش بزرگ: 2 عدد
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
سیر یا پودر سیر: 2 حبه/ 1 قاشق چایخوری
سس خردل: یک دوم قاشق غذاخوری
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
فلفل: یک هشتم قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
سیخ چوبی: 16 عدد

ماهی از مفیدترین غذاهای حاوی پروتئین است که همیشه دنبال راه‌های تازه برای طبخ آن هستیم. کباب سالمون لیمویی این فرصت را فراهم می‌کند که یک وعده غذایی جدید حاوی این ماده مفید را به برنامه غذایی خود اضافه کنیم. در ضمن، کباب سالمون لیمویی بسیار زیبا و شیک هم هست و حتی می‌توانید آن را در مهمانی‌ها سرو کنید. فقط کافی است ماهی‌ها را خرد کنید و همراه با لیمو ترش سیخ بگیرید. بعد هم یک سس عالی از لیموترش، خردل، جعفری و ادویه‌ روی آن می‌مالید تا کباب سالمون طعم بهتری پیدا کند. کباب سالمون لیمویی را می‌توانید روی گریل تهیه کنید یا در تابه روی شعله سرخ کنید.

 

طرز تهیه  
فیله ماهی سالمون را به شکل مربع‌های کوچک برش بزنید. لیمو ترش‌ها را نیز به صورت نازک ورقه کنید و کنار بگذارید. سیخ‌های چوبی را حداقل از یک ساعت قبل در آب قرار دهید (این کار مانع آتش گرفتن سیخ‌ها در فر می‌شود). گریل را روشن کنید تا گرم شود یا تابه گریل را روی شعله قرار دهید تا داغ شود.
در کاسه متوسطی، 2قاشق جعفری خرد شده، 2حبه سیر رنده شده یا 1قاشق پودر سیر، نصف قاشق غذاخوری خردل، نصف قاشق چایخوری نمک، کمی فلفل، 2قاشق روغن زیتون و 2قاشق آبلیمو را بریزید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
تکه‌های ماهی و ورقه‌های لیمو ترش را سیخ کنید. یکی در میان ماهی و ورقه لیموترش نصف شده بگذارید و هر بار از دو سیخ استفاده کنید تا سیخ‌های شما استحکام بهتری داشته باشند. دو طرف سیخ‌های ماهی سس تهیه شده در بخش قبلی را بمالید. کف گریل را با روغن چرب کنید و سیخ‌های ماهی را روی آن بچینید. هر طرف را حدود 3-4دقیقه کباب کنید تا ماهی به خوبی پخته شود.
کباب سالمون لیمویی شما آماده است. نوش جان!

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی