جوجهکباب یونانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور یونان است که بهعنوان یک غذای بینالمللی در تمام دنیا شناخته میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
سیر: ۱ حبه
جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
پودر اورگانو: ۱ قاشق غذاخوری
آویشن: ۱ قاشق سوپخوری
آب لیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: بهمقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه جوجهکباب یونانی خوشمزه ابتدا گوشت مرغ را کمی کوچکتر از جوجهکباب بهصورت مکعبی خرد میکنیم. در ادامه مرغ خرد شده را داخل یک کاسه مناسب میریزیم، سپس روغن زیتون را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مرغها را کمی مخلوط میکنیم تا با روغن زیتون بهطور کامل کاور شوند. در ادامه جعفری و سیر را بهصورت ساطوری خرد کرده و بههمراه اورگانو، آویشن و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در آخر آب لیموترش را به مواد اضافه کرده و مواد را چند دقیقه با دست مخلوط میکنیم تا گوشت مرغ طعمدار شود. در ادامه یک سلفون روی کاسه میکشیم و درصورتیکه کمبود وقت داریم به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمدار شوند.
مرحله چهارم
درصورتیکه زمان کافی داشته باشیم بهتر است گوشت مرغ را حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار دهیم تا بهخوبی طعم مواد را به خود بگیرد. پساز اینکه گوشت مرغ بهخوبی طعمدار شد، کاسه را از یخچال خارج
میکنیم.
مرحله پنجم
حالا سیخهای چوبی را چند دقیقه در آب سرد قرار میدهیم تا خیس بخورند، سپس هر ۴ یا ۵ تکه گوشت مرغ را بهترتیب به یک سیخ چوبی میکشیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن داخل آن میریزیم.
مرحله ششم
پساز اینکه روغن داغ شد، سیخها را داخل تابه میچینیم و صبر میکنیم تا یک سمت کبابها سرخ شود، سپس آنها را برمیگردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. این کباب خوشمزه را میتوانیم به سلیقه خود روی گریل یا منقل زغال هم درست کنیم.
مرحله هفتم
درصورتیکه بخواهیم کبابها را روی منقل درست کنیم بهتر است از سیخ فلزی نازک استفاده کنیم یا اینکه سیخهای چوبی را ۱۵ دقیقه در آب سرد بخیسانیم. در پایان کبابها را در ظرف مورد نظرمان میکشیم و بههمراه نان یا برنج سرو میکنیم.