[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۵۲۲
  • دوره جدید

بستنی سرخ شده، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4نفر
بستنی وانیلی: 2 لیوان  
کورن فلکس: 1 لیوان
دارچین: یک دوم قاشق چایخوری
پودر نارگیل: یک سوم لیوان
شیر: 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد 
عسل: مقداری

 

طرز تهیه
کورن فلکس را داخل کیسه‌ای بریزید و بکوبید تا خرد شود. سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.
با استفاده از اسکوپ یا هر وسیله دیگری بستنی‌ها را به شکل گرد قالب بزنید و داخل سینی قرار دهید و حداقل به مدت 1ساعت در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شوند.
تخم‌مرغ و شیر را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند. بستنی‌ها را از فریزر خارج کنید و به نوبت در تخم‌مرغ و سپس مخلوط کورن فلکس بزنید و تمام سطح بستنی را خوب بپوشانید و به مدت 3ساعت داخل فریزر قرار دهید.
روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود. سپس بستنی‌ها را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند (برای هر بستنی 20ثانیه زمان کافی‌ست). پس از آماده شدن می‌توانید بستنی را همراه با عسل، خامه، سس شکلاتی و… سرو کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی