[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۲۰
  • دوره جدید

چرا نباید ماست و لبنیات پرچرب مصرف کنیم، روزنامه شیراز نوین

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر استفاده از لبنیات پاستوریزه و کم چرب تأکید کرد.
زهرا عبداللهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در خصوص لبنیات سنتی گفت: مصرف لبنیات پرچرب مورد تأیید وزارت بهداشت نیست. این وزارتخانه توصیه می‌کند مردم از شیر و لبنیات کم چرب یعنی کمتر از ۲.۵درصد چربی استفاده کنند و چون چربی محصولات لبنی سنتی، حیوانی است و باعث اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود، توصیه نمی‌شود.
وی افزود: لبنیات سنتی غیر پاستوریزه مورد تأیید وزارت بهداشت نیست و متأسفانه به علت مصرف این نوع لبنیات در 2سال اخیر با افزایش موارد تب مالت در کشور مواجه شده ایم.
عبداللهی با بیان اینکه توصیه وزارت بهداشت به مردم این است که لبنیات سنتی غیرپاستوریزه و فله‌ای استفاده نکنند بیان کرد: مصرف این نوع لبنیات خطر ابتلا به تب مالت را به همراه دارد، در واقع افزایش موارد تب مالت در کشور، ارتباط مستقیم با افزایش مصرف لبنیات فله‌ای و سنتی دارد و توصیه ما به مردم این است که شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنند.
شیر و لبنیات پرچرب توصیه نمی‌شود
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: در مورد لبنیات پاستوریزه هم توصیه می‌شود که شیر و لبنیات پرچرب استفاده نشود و حتی اگر کارخانه‌ها محصولات لبنی پاستوریزه پرچرب تولید کنند، توصیه وزارت بهداشت مصرف این نوع لبنیات نیست.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت در جهت ساماندهی، بر لبنیات فروشی‌های سنتی نظارت دارد، تصریح کرد: به علت تمایل مردم به مصرف کالا‌های سنتی و این باور که لبنیات سنتی سالم‌تر است، تقاضا برای خرید این محصولات همچنان وجود دارد، درحالی که مردم باید بدانند این محصولات ممکن است تب مالت ایجاد کند و از طرفی بسیار پرچرب است و حتی گزارشاتی رسیده که برخی از آنها در محصولات خود از پالم استفاده می‌کنند.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی