[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۱۳
  • دوره جدید

خروج فوتبال فارس از بلاتکلیفی، روزنامه شیراز نوین

 میثم محجوبی- گروه ورزش
ظاهراً انتظار طولانی برای تعیین‌تکلیف هیئت فوتبال فارس قرار است در همین هفته به پایان برسد و فردا چهارشنبه مجمع انتخاباتی این هیئت برگزار خواهد شد.
انتخابات قبلی هیئت فوتبال استان فارس در اسفندماه ۱۴۰۱ برگزار شد. مجمعی جنجالی که از پیش‌از برگزاری نیز با حواشی بسیاری همراه بود و در نهایت به ریاست حسین قنبری انجامید. اما شکایت یک کاندیدا نسبت به برخی موارد در برگزاری مجمع، باعث شد تا پس‌از کمتر از ۶ ماه،  دادستانی عمومی و انقلاب استان فارس به‌صورت مستقیم به‌عنوان مدعی‌العموم به این موضوع ورود پیدا کرده و با انجام تحقیقات گسترده و بررسی مدارک و مستندات موجود، در دو مرحله دادگاه بدوی و دادگاه تجدیدنظر، رأی به ابطال این انتخابات و لزوم برگزاری مجدد آن بدهد.
نزدیک به 10 ماه هیئت فوتبال استان فارس به‌صورت سرپرستی اداره شد و تعلل عجیبی در برگزاری مجدد انتخابات به وجود آمد.
دبیر هیئت فوتبال فارس در بهمن ماه 1402 در گفت‌وگو با شیرازنوین اظهار کرده بود که تمام اقدامات ازسوی هیئت برای برگزاری مجمع انجام شده است. به اعتقاد علی‌اکبر سلطانی، برگزاری هیئت معطل تصمیم فدراسیون برای معرفی کردن نماینده خود بود. اگر این امر انجام می‌شد، تکلیف هیئت فوتبال فارس در همان سال گذشته مشخص می‌شد.
سلطانی که دبیر برگزاری مجمع انتخاباتی نیز هست، در خردادماه اعلام کرد که همه اسامی نهایی نامزدها به اداره ورزش اعلام شده است و حالا همه منتظر پاسخ استعلام‌ها از این اداره هستند: اولین نامه‌ای که به حراست اداره‌کل ورزش و جوانان ارسال کردم، مورخه ۱۱ فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ بود. با توجه به اینکه دومین جلسه کمیته سه‌نفره در مورخه ۸ فروردین در تهران برگزار شد، سه روز بعداز آن اولین نامه حاوی اسامی کاندیداهایی که صلاحیتشان تأیید شده بود را به اداره ورزش و جوانان فرستادیم. پس‌از آن به‌دلیل اینکه وضعیت مدارک یک نفر از این کاندیداها مشخص نبود، سه روز بعد با تکمیل مدارک در مورخه ۱۴ فروردین‌ماه، نامه اصلاحیه را به این اداره فرستادیم که در آن نام ۱۴ کاندیدای تأیید شده توسط کمیته ۳ نفره گنجانده شده بود. از این اقدام بیش‌از ۲ ماه می‌گذرد اما هنوز پاسخی دریافت نکرده‌ایم.
مدیرکل ورزش و جوانان فارس نیز در اواخر خردادماه در پاسخ به شیرازنوین که چرا با گذشت بیش‌از ۲‌ونیم ماه از ارسال اسامی کاندیداها به اداره ورزش، هنوز خبری از برگزاری مجمع انتخاباتی نیست، گفت: ما پس‌از دریافت اسامی کاندیداها، آن‌ها را به نهادهای امنیتی داده‌ایم تا پاسخ استعلام هریک اعلام شود. بنابراین برگزاری مجمع، معطل اقدام اداره ورزش نیست.
عبدالرحیم خداجو افزود: چند نهاد امنیتی باید بررسی‌های خود را انجام دهند، اما به‌طور کلی یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما در اداره ورزش، همین برگزاری مجمع‌هاست.
وی گفت: تمام تلاشمان را به‌کار بسته‌ایم تا انتخابات همه هیئت‌هایی که با سرپرستی اداره می‌شوند، برگزار شود. اخیراً هم برای ۵ هیئت به فدراسیون‌ها گفته‌ایم که تاریخ برگزاری مجمع را اعلام کنند.
اما بالاخره در تیرماه، اقدامات لازم برای برگزاری مجمع انجام شد. ابتدا قرار بود روز 9 تیرماه این مجمع برگزار شود اما به روز 20 تیر موکول شد.
دبیر مجمع انتخاباتی هیئت فوتبال فارس گفت: ابتدا ۱۶ نفر ثبت‌نام کردند که پس‌از فرایند بررسی صلاحیت کاندیداها،‌
حسین امیری که داور فعال فوتسال است طبق آیین‌نامه نتوانست شرکت کند و ۲ نفر هم با حمایت از یک کاندیدا انصراف دادند تا مجمع انتخابی رئیس هیئت فوتبال فارس با ۱۳ نفر داوطلب برگزار شود.
سلطانی ادامه داد:‌ مجمع هیئت فوتبال فارس روز چهارشنبه بیستم تیرماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۰ و سی دقیقه در هتل بین‌الحرمین برگزار می‌شود و ازآنجاکه انتخابات فوتبال فارس متأسفانه به‌دلیل سوءتفاهم‌هایی در گذشته با چالش مواجه شده ازاین‌رو این انتخابات برای فدراسیون بسیار مهم است و برای همین هم مهدی تاج رئیس فدراسیون در مجمع شرکت می‌کند.
وی در پایان از علیرضا یگانه، اصغر روشن‌ضمیر، اشکان کاظمی، حسین قنبری، هادی مسلمی، رسول فلاح، کاووس عباسی، عبدالکریم نباتی، حمیدرضا زارعی، سیدکمال پاک‌فطرت، مهدی شاه‌علی، حیدر شکور و ظهراب گوهری به‌عنوان 13 کاندیدای حاضر در رقابت برای تصدی ریاست هیئت فوتبال فارس نام برد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی