[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۷۳۴
  • دوره جدید

این سبزی فشار خون را کاهش می‌دهد، روزنامه شیراز نوین

اگر جزو افرادی هستید که دچار فشارخون بالا هستید یا نزدیکان شما فشار خون بالایی دارند، به شما پیشنهاد می‌کنیم در رژیم غذایی خود تره را جا بدهید. تره به شما کمک می‌کند فشار خونتان کاهش پیدا کند. در ادامه در این مقاله شما را با دیگر فواید تره آشنا می‌کنیم.
با خواص تره آشنا شوید
طبع تره گرم و نسبتاً خشک است. برخی از مهم‌ترین خواص درمانی این سبزی پرخاصیت و مفید شامل موارد زیر می‌گردد:
تره خاصیت مدر دارد و از این رو مصرف آن برای درمان بیماری‌های دستگاه مجاری ادرار مانند حبس البول، آب آوردن بافت‌ها، دفع سنگ کلیه و تسکین قولنج مفید است.
از مهم‌ترین خواص تره، خاصیت ضدعفونی کننده آن است که از بدن در برابر آلودگی و هرگونه عفونت محافظت می کند.
مصرف تره و تره فرنگی به دلیل دارا بودن مواد آنتی‌اکسیدان، خاصیت ضدسرطان داشته و در جلوگیری و درمان سرطان پروستات در آقایان و سرطان تخمدان در خانم‌ها مؤثر است. 
تره باعث کاهش کلسترول بد خون شده و به همین جهت مصرف آن در پیشگیری از بروز بیماری‌های قلبی عروقی مؤثر است.
تره برای درمان روماتیسم و بیماری‌های مفصلی مفید است.
خوردن تره به افراد دیابتی توصیه می‌شود، زیرا می‌تواند قند خون را در حد متعادل نگه دارد.
از خواص تره و فواید مصرف آن، تأمین کلسیم و پتاسیم مورد نیاز بدن است. پتاسیم موجود در تره برای کودکان رنجور و کم‎اشتها بهترین داروست.
مصرف سوپ تره برای درمان بیماری‌های تنفسی و تنگی نفس بسیار مفید است.
به طور کلی، مصرف تره و تره فرنگی در ایجاد نیرو، قدرت و سلامتی بدن نقش مؤثری دارد و باعث تقویت عضلات بدن به ویژه عضله قلب می‌شود.
کاربردهای موضعی تره و خواص درمانی
مصرف موضعی ته تره و تره فرنگی رنده شده، می‌تواند موجب تسکین جای گزیدگی نیش زنبور و حشرات شود.
برای درمان کهیر و رفع خارش می‌توان مقداری آب تره را با سماق مخلوط نموده و روی پوست قرار داد. همچنین له کردن مقداری تره و مالیدن آن بر پوست نیز مفید است.
استعمال موضعی آب تره همراه با سماق برای درمان زگیل بسیار مفید است.
از دیگر خواص تره برای استعمال موضعی آن کمک به درمان بواسیر است. به این منظور مقداری تره پخته و نیم گرم را در محل بواسیر قرار دهید.
متخصصصان طب سنتی توصیه می‌کنند برای بند آمدن خون‌ریزی بینی، چند قطره مخلوط از آب تـره با سرکه را دربینی بچکانید.
ارزش غذایی تره
تره و تره فرنگی منبع بسیار خوبی برای منگنز، ویتامین ث، آهن، اسید فولیک و ویتامین ب6 است.
مضرات تره (توصیه‌های پزشکی و موارد منع مصرف)
مقدار اگزالات موجود در تره و تره فرنگی نسبتاً بالا بوده و مبتلایان به سنگ کلیه به ویژه سنگ کلسیمی بهتر است از زیاده‌روی در مصرف آن خودداری کنند.
در طب سنتی در مورد مضرات تره آمده است خوردن زیاد تره خون را می‎سوزاند و بینایی را کاهش می‎دهد و لثه را خراب می‎کند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی