[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۹
  • دوره جدید

پیروزی مدعیان قهرمانی، روزنامه شیراز نوین

شیرازنوین- گروه ورزش
مسابقات فوتسال قهرمانی کارگران فارس انتخابی کارگران کشور در سالن کارگر شهرداری شیراز آغاز شد.
رئیس انجمن فوتبال و فوتسال کارگران فارس ضمن اعلام این خبر، در خصوص دیدارهای برگزارشده اظهار کرد: در دیدار افتتاحیه دو تیم همیشه مدعی پگاه فارس و رامک مقابل هم صف‌آرایی کردند.
علی‌اکبر سلطانی افزود: در این مسابقه پگاه فارس نیمه اول را با پیروزی یک بر صفر به رختکن رفت، اما نیمه دوم این تیم رامک بود که با یک کامبک تماشایی نتیجه را دو بر یک به سود خود تغییر داد و سه امتیاز حساس را به حساب خود واریز کرد.
سلطانی ادامه داد: سه مدعی دیگر صنایع شیمیایی فارس، پتروشیمی شیراز و سالیذ نیز با پیروزی بر حریفان خود سه امتیازهای حساس روز اول را به حساب خود واریز کردند. داوری مسابقات روز اول برعهده جواد دهقان، امین جعفری، ایمان سمیعی و مهدی رنجبر بود.
وی در خصوص رقابت‌های روز دوم نیز گفت: این مسابقات روز چهارشنبه برگزار شد که سعید قربانزاده، پویا ایمانی، ادیب شادرو و علی سلطانی قضاوت این رقابت‌ها را برعهده داشتند و محمد محمدباقری نیز پزشکیار مسابقات بود.
رئیس انجمن فوتبال و فوتسال کارگران فارس به دیدار اول رقابت‌های روز چهارشنبه اشاره کرد و گفت: در این بازی تیم مدعی شهرداری شیراز با تصور دیداری راحت مقابل نیروگاه برق کازرون به میدان آمد، اما تیم کازرونی بازی بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشت و در پایان تیم شیرازی به لطف تجربه بازیکنان خود از جمله محمد وزیرزاده توانست به بازی 2 بر صفر برسد، اما تیم نیروگاه برق نشان داد حرف‌های بسیار زیادی برای گفتن خواهد داشت.
وی در خصوص بازی دوم اظهار کرد: تیم شیرازپخش الوندگستر و شیرازدینا به مصاف هم رفتند که در یک بازی نزدیک و جذاب، دو تیم به تساوی 2-2 رضایت دادند. در بازی سوم هم تیم شام‌شام به عنوان نایب‌قهرمان دوره قبل رقابت‌ها به مصاف تیم مهران طب رفت؛ تیمی که از نام شام‌شام نترسید و تا دقیقه 18 نیمه نخست مقاومت بسیار خوبی مقابل حریف مدعی خود انجام داد، اما بالاخره دروازه این تیم باز شد. در نیمه دوم شام‌شام از تجربه و پتانسیل بالای بازیکنانش استفاده کرد و بازی را با حساب شش بر یک به سود خود به پایان رساند.
سلطانی درباره آخرین دیدار برگزار شده عصر سه‌شنبه نیز گفت: تیم نظام مهندسی که تیم بسیار باتجربه و خوبی است، توانست تیم بااخلاق «واژه ماشین‌گستر» را با حساب چهار بر صفر شکست دهد. تیم واژه ماشین‌گستر هم نشان داد که به‌لحاظ اخلاقی وضعیت بسیار خوبی دارد و از کادر فنی بسیار خوبی برخوردار است.
وی در پایان ضمن قدردانی از زحمات دکتر خداپرست مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت و حراست این اداره‌کل، اعلام کرد که روز شنبه این پیکار ادامه پیدا خواهد کرد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی