کیک بیسکویتی شکلاتی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و بینالمللی است که با رسپیهای مختلفی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحلهبهمرحله طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر: ۱ لیتر
آرد: ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ لیوان
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱ بسته
کره یا مارگارین: ۱ قاشق غذاخوری
شکلات صبحانه: ۱ قاشق غذاخوری
بیسکویت پتیبور: ۲ بسته
طرز تهیه
مرحله ۱:
برای تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار شیر را درون یک قابلمه مناسب میریزیم، سپس آرد را بههمراه نشاسته ذرت و پودر کاکائو درون الک ریخته و درون یک قابلمه مناسب الک میکنیم. حالا شکر را به قابلمه میافزاییم.
مرحله دوم
حالا بهخوبی هم میزنیم تا مواد درون شیر حل شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و بهصورت مداوم هم میزنیم تا مایه پودینگ شکلاتی به غلظت فرنی نزدیک شود. زمانی که پودینگ غلیظ شد، کره را به قابلمه میافزاییم.
مرحله سوم
حالا شکلات تختهای را بههمراه وانیل به قابلمه اضافه کرده، سپس بهخوبی هم میزنیم تا شکلات و کره درون پودینگ ذوب شوند. در ادامه قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم پودینگ شکلاتی کاملاً خنک شود.
مرحله چهارم
در این مرحله بیسکویتها را بهصورت متوسط خُرد کرده، سپس درون قابلمه حاوی پودینگ میریزیم و بهخوبی مخلوط میکنیم تا مواد کاملاً ترکیب و یکدست شوند. حالا کف قالب مورد نظرمان را با کیسهفریزر میپوشانیم.
مرحله پنجم
در ادامه مواد بیسکویتی را درون قالب ریخته و با لیسک بهخوبی پخش و فشرده میکنیم. حالا قالب را به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا کیک بیسکویتی کاملاً سفت شود، سپس قالب را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله کیک بیسکویتی را درون ظرف مورد نظرمان بر میگردانیم، سپس شکلات کاکائو شیری را روی حرارت بخار کتری بنماری میکنیم تا کاملاً ذوب شود و پساز خنکشدن بهصورت پخش روی کیک بیسکویتی میریزیم.
مرحله هفتم
حالا به دلخواه مقداری پودر گردو بهصورت پخش روی کیک ریخته و تزیین میکنیم. در نهایت اجازه میدهیم کیک بیسکویتی به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت کند تا شکلات آبشده کمی سفت شود، سپس سرو میکنیم. نوش جان.