[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۲۲۹
  • دوره جدید

بعد از خوردن هلوانجیری این اتفاقات برایمان می‌افتد، روزنامه شیراز نوین

در این مقاله، به خواص هلوانجیری پرداخته خواهد شد. هلوانجیری یک میوه خوشمزه و مغذی است که از طعم و مزه‌های متنوعی برخوردار است. این مقاله به بررسی ویژگی‌های مختلف این میوه و خواص آن از نظر تغذیه‌‌ای و درمانی خواهد پرداخت.
به گزارش بهداشت نیوز، هلوانجیری یک میوه تابستانی است که به‌خاطر شکل صاف و گردش و رنگ زرد، سبز یا قرمزش شناخته می‌شود. این میوه سرشار از مواد مغذی است و فواید زیادی برای سلامتی دارد.

 خواص هلوانجیری چیست؟
هلوهای مسطح که به نام‌های هلوانجیری، هلو دونات، هلو زحل یا هلو پاراگوایو نیز شناخته می‌شوند، انواعی از هلو با گوشت زرد کم‌رنگ، سبز و قرمز هستند که به‌شکل پهن است. آن‌ها صاف‌تر و محبوب‌تر از انواع میوه هلو هستند و پوست آن‌ها زرد و قرمز است و نسبت به بسیاری از هلوهای دیگر تیرگی کمتری دارند. داخل هلوی مسطح از نظر ظاهری سفید است. آن‌ها در اواخر بهار تا پایان تابستان برداشت می‌شوند.
هلو انجیری (زحل‌هلو) یکی از انواع هلو است که به‌دلیل شکل ظاهری آن شبیه به انجیر است، به این نام معروف شده است. این میوه بومی چین است و درحال‌حاضر در بسیاری از جهان ازجمله ایران کشت می‌شود. هلوانجیری دارای پوستی زرد یا قرمز و گوشتی سفید یا زرد است. این میوه طعمی شیرین و آبدار دارد و منبع خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی است.
هلوهای مسطح یا هلوانجیری معمولاً شیرین‌تر از سایر هلوها هستند، اما همچنان طعم هلو قابل تشخیصی دارند. آن‌ها همچنین منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر هستند. طبع هلوانجیری، سرد و تر است. هلو برای افرادی که سردمزاج هستند مضر است. بنابراین این افراد با هلو را با عسل یا زنجبیل بخورند.

 آشنایی با خواص هلوانجیری:
در اینجا برخی از مزایای سلامتی هلوانجیری آورده شده است:

 سرشار از فیبر: 
هلوانجیری منبع خوبی از فیبر است که می‌تواند به بهبود هضم و جلوگیری از یبوست کمک کند.

 سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی: 
هلو انجیری منبع خوبی از ویتامین‌های A و C و همچنین پتاسیم، منیزیم و ید است. ویتامین A برای بینایی، ایمنی و سلامت پوست مهم است. پتاسیم برای سلامت قلب و کنترل فشارخون مهم است. منیزیم برای عملکرد عضلات و اعصاب مهم است. ید برای عملکرد تیروئید مهم است.

 منبع خوبی از ویتامین C و تقویت سلامت پوست :
ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند به محافظت از بدن در برابر آسیب کمک کند.
هلوانجیری یک منبع عالی از ویتامین C است. یک فنجان هلوانجیری حدود 70 درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین می‌کند. ویتامین C یک آنتی‌اکسیدان قوی است که در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. رادیکال‌های آزاد مولکول‌های ناپایداری هستند که می‌توانند به سلول‌های بدن آسیب برسانند و خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن سرطان، بیماری‌های قلبی و بیماری‌های چشمی را افزایش دهند. ویتامین C به تولید کلاژن کمک می‌کند که یک محصول مهم برای پوست است. کلاژن به حفظ شادابی و جوانی پوست کمک می‌کند.

 تقویت سلامت چشم: 
هلوانجیری منبع خوبی از لوتین و زآانتین است که دو اکسیدان مهم برای سلامت چشم هستند. لوتئین و زآگزانتین به محافظت از چشم در برابر بیماری‌های چشمی مانند آب‌مروارید و دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) کمک می‌کنند.

 مانع از اختلالات عصبی می‌شود:
مطالعات ثابت کرده‌اند که عصاره هلو اثرات مفیدی بر روی سیستم کولینرژیک مرکزی دارد. سیستم کولینرژیک یک سیستم انتقال‌دهنده عصبی است که به‌عنوان پشتیبان اصلی عملکرد حافظه و یادگیری عمل می‌کند. مواد موجود در هلو از انحطاط سیستم کولینرژیک جلوگیری می‌کنند و مانع از ابتلا به اختلالات مختلفی ازجمله بیماری آلزایمر می‌شوند.

 کم‌کالری: 
هلوهای انجیری کالری و چربی کمی دارند و برای افرادی که سعی در کاهش وزن یا حفظ وزن مناسب دارند، آن را به انتخابی سالم تبدیل می‌کند. کالری هلوانجیری : 100 گرم هلوانجیری دارای 41 کالری است.

 بدون چربی و بدون کلسترول:
هلوهای انجیری بدون چربی و کلسترول هستند و برای افراد مبتلا به بیماری قلبی یا کلسترول بالا، انتخابی سالم است.

 ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کند: 
هلوهای انجیری حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که می‌توانند به محافظت از بدن در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد کمک کنند. رادیکال‌های آزاد مولکول‌های ناپایداری هستند که می‌توانند به سلول‌ها آسیب برسانند و در ایجاد سرطان نقش داشته باشند.

 درمان ریزش مو:
هلو انجیری به‌دلیل مقادیر بالای مواد مغذی که دارد به تقویت فولیکول‌ها و درمان ریزش مو کمک می‌کند.

 هلوانجیری در بارداری:
هلوانجیری یک میوه خوشمزه و مغذی است که می‌تواند در دوران بارداری بخورد. این میوه منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند به سلامت مادر و جنین کمک کند.
در دوران بارداری، خوردن حدود یک‌فنجان هلوانجیری در روز بی‌خطر است. اگر به هلوانجیری حساسیت دارید، نباید آن را بخورید.

 مفید برای دیابت:
هلوانجیری، میان وعده‌ای عالی برای کودکان است زیرا شبیه به دونات بوده و طعمی به شیرینی آبنبات دارد! قند آن نیز طبیعی است بنابراین نگران مصرف قند کودکان خود نباشید. ما به قند میوه نیاز داریم. اگر از قند میوه می‌ترسید لطفاً جمله زیر  را بخوانید.
در واقع، هلوانجیری برای دیابت مفید است زیرا یک هلوی بزرگ، 2/6 گرم فیبر رژیمی دارد که گلوکز خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 پایین آورده و سطح قندخون و انسولین را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود می‌بخشد.

 خواص‌های دیگر هلوانجیری:
هلو انجیری به کاهش استرس کمک می‌کند.
استخوان را قوی‌تر می‌کند.
باعث کاهش ریزش مو می‌شود.
هلو انجیری ناراحتی معده را درمان می‌کند.

 نحوه مصرف هلوانجیری:
هلو انجیری میوه‌ای خوشمزه و سالم است که می‌توان آن را به‌طرق مختلف میل کرد. هلوانجیری را می‌توان به‌صورت تازه، پخته یا خشک مصرف کرد. آن‌ها را می‌توان تازه، کنسروشده یا منجمد مصرف کرد. این میوه را همچنین می‌توان در تهیه مربا، ژله و کمپوت استفاده کرد. آن‌ها همچنین می‌توانند در پای، کیک، اسموتی و دسرهای دیگر استفاده شوند.

 نکاتی در مورد مصرف هلوانجیری :
در اینجا چند نکته برای انتخاب و نگهداری هلوانجیری آورده شده است:
• هلوانجیری را باید به‌صورت تازه مصرف کرد تا خواص را داشته باشد.
• هلوهای انجیری را انتخاب کنید که سفت و دارای رنگ زرد روشن هستند. از هلوهای نرم یا کبودی خودداری کنید.
• هلوهای انجیری را برای چند روز در دمای اتاق یا تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
• برای فریزکردن هلوهای انجیری، آن‌ها را بشویید و هسته‌ها را جدا کنید. آن‌ها را به‌صورت ورقه‌ای برش بدهید و آن‌ها را در یک لایه روی یک سینی قرار دهید. چند ساعت در فریزر بگذارید، سپس هلوها را به کیسه یا ظرف فریزر منتقل کنید. هلوانجیری میوه‌ای خوشمزه و سالم است که افراد در هر سنی می‌توانند از آن لذت ببرند. آن‌ها منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر هستند و کالری و چربی کمی دارند. هلوتخت را می‌توان به‌صورت تازه، کنسروشده، منجمد یا در انواع دسرها مصرف کرد.

 عوارض جانبی هلوانجیری:
• هلوانجیری به‌طور کلی یک میوه بی‌خطر است بااین‌حال، ممکن است برخی از این میوه‌ها وجود داشته باشد. اگر بعداز خوردن هلوانجیری علائمی مانند تورم، خارش یا قرمزی پوست را تجربه کردید، مصرف آن را قطع کنید و با پزشک خود مشورت کنید.
• هلوانجیری را نباید به‌صورت خام به کودکان زیر یک سال داد.
• هلوانجیری را نباید به افرادی که به هلو یا سایر اعضای خانواده گل سرخیان طبیعت دارند، داد.

 سخن پایانی :
هلو انجیری یک میوه خوشمزه و مغذی است که فواید زیادی برای سلامتی دارد. این میوه را می‌توان به‌صورت تازه، پخته یا خشک مصرف کرد. اگر به‌دنبال یک میوه سالم و خوشمزه هستید، هلوانجیری یک انتخاب عالی است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی