اگر دنبال دسر خاص و خوشمزه میگردید میتوانید دسر ایبیزا را درست کنید. دسر ایبیزا بسیار خوشمزه است. این دسر از یک لایه بیسکوییت آماده و یک لایه کرم شکلاتی و یک لایه خامه فرم گرفته تهیه میشود که داخل آن از میوههای مختلف استفاده شده و رول میشود. این دسر بسیار خوشمزه بهصورت تکنفره است و میتوان بهراحتی در مهمانیها آن را سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحلهبهمرحله طرز تهیه دسر ایبیزا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 2 نفر:
بیسکوییت پتیبور: ۲ بسته
شیر: ۱ لیتر
شکر دانه ریز: ۱ فنجان
آرد: ۱ لیوان
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ: ۱۲۰ گرم
کره: ۱ قاشق غذاخوری
خامه: ۱ بسته
موز یا توتفرنگی: برای وسط دسر بهمقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول:
برای تهیه دسر خوشمزه و مخصوص ایبیزا در ابتدای کار، شیر را بههمراه آرد الکشده، شکر و کاکائو در یک قابلمه مناسب میریزیم و آن را روی شعله ملایم هم میزنیم تا کمی غلیظ شود، بعداز روی گاز برمیداریم.
مرحله دوم
سپس شکلات را به آن اضافه میکنیم. بیسکویتها را مانند آرد در غذاساز خرد میکنیم و در سینی فر پهن میکنیم. اگر سینی را کمی با کره چرب کنیم بسکویتها نمیلغزند. آن را بهدرستی پهن میکنیم و خوب پرس میکنیم.
مرحله سوم
سس شکلات را که کمی از حرارت افتاده، آرام روی بیسکوییتها، پهن میکنیم. وقتی خنک شد، در یخچال قرار میدهیم و میگذاریم دو ساعت بماند. خامه زدهشده و فرمگرفته را روی سس شکلات پهن میکنیم
مرحله چهارم
و حداقل چهارونیم ساعت یا یک شب در یخچال بماند. روی آن را با سلفون میپوشانیم تا خشک نشود. سپس از یخچال خارج کرده و بعد برش میزنیم و به دلخواه موز و توتفرنگی روی آن قرار میدهیم به آرامی با کفگیر رول میکنیم.