[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۲۴۸
  • دوره جدید

طرز تهیه یرآلما یومورتا، روزنامه شیراز نوین

طرز تهیه یرآلما یومورتا خیلی آسان و سریع آماده می‌شود. این غذا از ترکیب سیب‌زمینی و تخم‌مرغ درست می‌شود و می‌تواند یک وعده‌ خوشمزه و مقوی باشد. در این دستور پخت، مواد لازم را به‌شکلی کمی متفاوت استفاده می‌کنیم تا مزه جدیدی داشته باشیم. 
برای تهیه یرآلما یومورتا، ابتدا سیب‌زمینی‌ها رو روی سنگ‌ریزه‌های کف تابه یا داخل فر بپزید. هم‌زمان تخم‌مرغ‌ها رو توی آب بجوشونید تا کامل پخته بشوند. سبزیجات را تمیز کنید و برش بزنید. نان را با کره چرب کنید، سیب‌زمینی و تخم‌مرغ را داخلش له کنید و مخلفات را اضافه کنید. نان را رول کنید و سرو کنید. نوش جان!

 مواد لازم
سیب‌زمینی: ۴ عدد
تخم‌مرغ: ۲ عدد
کره: ۵۰ گرم
گشنیز و جعفری: ۵۰ گرم
نعنا خشک: ۱ قاشق چای‌خوری
نان سنگک یا لواش: به‌مقدار لازم
خیارشور و گوجه‌فرنگی: به‌مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشن، فلفل قرمز: به‌مقدار لازم

 طرز تهیه
 مرحله ۱: آماده‌سازی تابه
ابتدا مقداری سنگ‌ریزه را داخل یک تابه بچینید به‌طوری که کف تابه را کاملاً بپوشانید. سیب‌زمینی‌ها را بشویید و خشک کنید و روی سنگ‌ها قرار دهید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها برای ۱ ساعت پخته شوند. حتماً در این مدت سیب‌زمینی‌ها را بچرخانید تا همه‌جای آن‌ها کبابی شود.

 مرحله ۲: پخت سیب‌زمینی
در فر اگر می‌خواهید از فر استفاده کنید، سیب‌زمینی‌ها را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا کاملاً نرم و پخته شوند.

 مرحله ۳: پخت تخم‌مرغ
داخل یک قابلمه آب بریزید و تخم‌مرغ‌ها را داخل آب قرار دهید. بگذارید تخم‌مرغ‌ها به مدت ۱۰ دقیقه کامل پخته شوند. دقت کنید که تخم‌مرغ‌ها نباید عسلی باشند و باید کاملاً پخته شوند.

 مرحله ۴: آماده‌سازی سبزیجات
گشنیز و جعفری را تمیز کنید و بشویید. اگر می‌خواهید، می‌توانید از سبزی خوردن هم استفاده کنید. خیارشور و گوجه‌فرنگی را بشویید و به‌صورت اسلایس برش بزنید.

 مرحله ۵: آماده‌سازی نان
اگر از نان لواش استفاده می‌کنید، آن را کمی آب بزنید تا خشک نباشد. کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود.

 مرحله ۶: آماده‌سازی لقمه‌ها
یک تکه نان بردارید و روی آن کره بزنید. سیب‌زمینی و تخم‌مرغ را همانند عکس داخل نان له کنید. به آن مخلفات مثل گشنیز، جعفری، خیارشور و گوجه‌فرنگی اضافه کنید.

 مرحله ۷: رول کردن نان
نان را به آرامی رول کنید و داخل نایلون قرار دهید تا شکل خود را حفظ کند و خشک نشود.

 مرحله ۸: سرو کردن
یرآلما یومورتا را با دقت از نایلون خارج کنید و به‌همراه مخلفات سرو کنید. نوش جان!

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی