[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۵۴۶
  • دوره جدید

دانه‌ای خوش‌طعم برای دفع سنگ کلیه‌، روزنامه شیراز نوین

برخی گیاهان خاصیت دارویی دارند، اما دانه هل از آن دسته از باارزش‌ترین طعم دهنده‌هایی است که می‌تواند سنگ کلیه افراد را دفع کند.
حمید ثقفی متخصص طب سنتی گفت: هل به عنوان طعم دهنده مطبوع مواد خوراکی شناخته شده است، اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خواص دارویی نیز دارد و از همه مهم‌تر برای تسکین دردهای گوارشی مؤثر است.
کدام مواد غذایی از بروز سنگ کلیه پیشگیری می‌کنند
وی افزود: دانه هل از باارزش‌ترین طعم دهنده‌های چای و غذا محسوب می شود. دانه هل بوی بد دهان را رفع می‌کند.
وی گفت: دانه این گیاه حاوی مواد معدنی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است. البته لازم به ذکر است دانه و روغن هل در بهبودی افرادی‌که به یبوست مبتلا هستند نقش بسزایی دارد.
وی اذعان داشت: دانه هل فواید و خواص بسیاری دارد که دفع سنگ کلیه یکی از بیماری‌هایی است که با مصرف این گیاه بهبود می یابد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی