[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۵۴۶
  • دوره جدید

آبمیوه یخی خیار و لیمو، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم 
خیار: به تعداد کافی
لیمو ترش: به تعداد کافی
شکر: 1پیمانه
آب: 1 پیمانه

آبمیوه یخی یا گرانیتای خیار و لیمو، یک نوشیدنی یخ زده فوق‌العاده است که برای برطرف کردن عطش و غلبه بر گرما در فصل تابستان همتایی ندارد. تهیه آبمیوه یخی هم خیلی آسان است. فقط باید آب خیار و لیمو را بگیرید و آن را شیرین کنید. در آخر هم آن را داخل فریزر بگذارید و هر ساعت کمی یخ‌ها را خرد کنید.
این بستنی یخی خانگی می‌تواند دسری فوق‌العاده برای ماه رمضان باشد. البته بهتر است آن را کمی بعد از افطار یا با وعده شام سرو نمایید. آبمیوه یخی را می‌توانید برای پذیرایی از مهمان هم استفاده کنید.

 

طرز تهیه
ابتدا آب و شکر را در قابلمه‌ای بریزید و آنها را روی شعله گاز گرم کنید تا شکر کاملاً در آب حل شود. شربت را تا زمان استفاده کنار بگذارید.
برای تهیه آبمیوه یخی، نیاز به حدود ۱پیمانه آب خیار و یک دوم پیمانه آب لیمو ترش تازه دارید. به هیچ وجه از آبلیموهای بسته‌بندی شده استفاده نکنید. اول با استفاده از دستگاه آبمیوه‌گیر یا مخلوط‌کن آب خیار را بگیرید و آن را در یک پارچ یا کاسه بریزید. سپس با دستگاه آبگیری مرکبات یک دوم پیمانه آب لیمو ترش بگیرید و آن را به پارچ اضافه کنید.
۱پیمانه از شربتی که درست کردید را به آب خیار و لیمو اضافه کنید و هم بزنید. حال مایع را از یک صافی بگذرانید و داخل یک سینی یا دیس لبه‌دار بریزید. می‌توانید از سینی فر استفاده کنید. سپس سینی را به فریزر منتقل کنید.
۱ساعت بعد سینی را از فریزیر خارج کنید و با چنگال بخش‌های یخ‌زده را خرد کنید. مجدداً یک ساعت داخل یخچال بگذارید و همین کار را تکرار کنید. این مرحله را آن‌قدر تکرار نمایید تا کل سینی پر از کریستال‌های یخ‌زده شود. آبمیوه یخی خیار و لیمو را به ظرف بستنی‌خوری یا کاسه منتقل کنید و خنک سرو نمایید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی