[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۴۷۳
  • دوره جدید

پیراشکی پیازچه و تخم‌مرغ، روزنامه شیراز نوین

برای خمیر
آرد سفید: 2 پیمانه
شیر: یک دوم پیمانه
خمیرمایه فوری: 4 گرم
تخم مرغ کوچک: 1 عدد
شکر: یک دوم قاشق چایخوری
روغن: 1 قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
برای مواد داخل پای
تخم مرغ: 4 عدد
پیازچه: 2 دسته
شوید: 1 دسته کوچک
کره: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار کافی

پیراشکی پیازچه و تخم‌مرغ آب‌پز، نوعی غذای روسی است که در عین سادگی کاملاً سالم و مقوی است. برای تهیه این نوع پیراشکی اگر در عجله هستید می‌توانید از خمیر پیراشکی آماده استفاده کنید. اما دستور خمیر پیراشکی خانگی تازه هم در ابتدای دستور تهیه گفته شده است. 
پیراشکی پیازچه و تخم‌مرغ را می‌توانید با سس دلخواه یا همراه ماست و سبزی خوردن سرو کنید. در ادامه، طرز تهیه خمیر پیراشکی و پیراشکی پیازچه و تخم‌مرغ آب‌پز را به طور کامل و مرحله به مرحله خواهید دید.

 

طرز تهیه 
1- برای تهیه خمیر، اول شیر را کمی گرم کنید (داغ نشود) و شکر را در آن حل کنید. سپس خمیرمایه را به آن اضافه کنید.
2- یک و نیم پیمانه آرد را در کاسه بزرگی الک کنید. وسط آرد را خالی کنید و شیر و خمیرمایه را داخل آن بریزید. روی ظرف را با پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید 15دقیقه در جای نسبتاً گرمی بماند تا خمیرمایه عمل بیاید.
3- تخم‌مرغ را بشکنید و با کمی نمک بزنید. تخم‌مرغ زده شده را به مخلوط آرد اضافه کنید.
4- سپس روغن را اضافه کنید. خمیر را ورز بدهید و به تدریج آرد اضافه کنید تا زمانی که دیگر به دست نچسبد. کف کاسه را کمی چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید.

 

طرز تهیه پای پیازچه و تخم‌مرغ
 مرحله اول
از قبل تخم‌مرغ‌ها را آب‌پز کنید و بگذارید خنک شوند. سپس آنها را خرد یا رنده کنید.
مرحله دوم
پیازچه و شوید را به خوبی بشویید. پیازچه را خرد کنید. تابه را روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس یک قاشق کره کف آن بریزید و تابه را تکان دهید تا ذوب شود.
مرحله سوم
پیازچه را داخل کره بریزید و 2-3دقیقه تفت بدهید. در این مدت چند بار هم بزنید. پس از آن شوید خرد شده را اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد از اینکه شوید و پیازچه را یکی دو دقیقه دیگر تفت دادید، تخم‌مرغ آب‌پز خرد شده را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و مواد را مخلوط کنید.
مرحله پنجم
خمیر را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره کوچکی باز کنید.
مرحله ششم
کمی از مواد تخم‌مرغ و پیازچه روی هر تکه خمیر بریزید و سپس خمیر را دور آن بپیچید. همه را به همین ترتیب شکل بدهید و کنار هم روی سینی یا تخته چوبی آردپاشی شده بچینید. (روی هم قرار ندهید)
مرحله هفتم
پیراشکی‌ها را در تابه با روغن داغ شده سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی‌رنگ شود.
پیراشکی پیازچه و تخم‌مرغ را با ماست یا سس دلخواهتان سرو کنید. نوش جان!

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی