[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۵۶۸
  • دوره جدید

ساندویچ سالاد مرغ، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 4نفر
سینه مرغ نصف شده با پوست و استخوان: 2-3 عدد
نمک و فلفل: به مقدار کافی
لیمو ترش: 2 عدد
ترخون: 2 دسته و 1 قاشق غذاخوری خرد شده
سس مایونز: یک چهارم پیمانه
سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز خرد شده: یک دوم پیمانه
ساقه کرفس خرد شده: یک چهارم پیمانه
سیر: 1 حبه
جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

ساندویچ سالاد مرغ ترکیب خوشمزه‌ای است که از سینه مرغ پخته شده و یک سس ویژه تهیه می‌شود. برای تهیه سالاد مرغ، اول مرغ با لیمو ترش و ترخون پخته می‌شود و ضمن پخته شدن با این مواد، بوی زهم از بین می‌رود و مرغ کمی طعم‌دار می‌شود. سپس مرغ در سس مخصوص غوطه‌ور می‌شود. سس سالاد مرغ از مایونز، خردل و سبزی‌های خرد شده تهیه می‌شود که در کنار هم یک چاشنی خوشمزه و معطر را تشکیل می‌دهند.
در آخر، سالاد تهیه شده را می‌توانید به تنهایی میل کنید یا داخل هر نانی که دوست دارید بپیچید و با آن ساندویچ سالاد مرغ را تکمیل کنید. این ساندویچ سرد برای پیک نیک رفتن هم مناسب است.

 

طرز تهیه
ابتدا باید سینه مرغ‌ها را بپزید. یک عدد لیمو ترش‌ را چهار قاچ کنید و همراه با مرغ و دو دسته ترخون داخل قابلمه بریزید. سپس مقداری آب روی آن‌ها بریزید تا یکی دو سانت روی مرغ را بپوشاند. قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید تا مرغ پخته شود (حدود ۴۵دقیقه).
در این مدت، از لیمو ترش باقی مانده ۲قاشق آب لیمو بگیرید و به اندازه ۱قاشق چای‌خوری پوست آن را رنده کنید. آب لیمو و پوست رنده شده را داخل کاسه بزرگی بریزید. ترخون، جعفری، تره، کرفس و پیاز قرمز را خرد کنید و همراه با سس مایونز و خردل داخل کاسه بریزید. سیر را رنده کنید و به محتویات کاسه اضافه کنید. مواد را با قاشق هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سس را تا زمان آماده شدن مرغ داخل یخچال بگذارید تا خنک بماند.
وقتی مرغ کاملاً پخته شد، آن را از قابلمه خارج کنید و پوست و استخوانش را جدا کنید (ترخون و لیموی موجود در قابلمه را دور بریزید). سپس با چاقوی تیز مرغ را به شکل مکعب‌های کوچک برش بزنید.
تکه‌های مرغ را داخل سس تهیه شده از مایونز بریزید. به مقدار کافی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس همه مرغ‌ها را بپوشاند. سالاد مرغ آماده است. آن را تا زمان سرو در ظرف در بسته داخل یخچال نگه دارید. 
برای تهیه ساندویچ سالاد مرغ، آن را داخل نان بریزید و سرو نمایید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی