[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۲۲۹
  • دوره جدید

پنینی مرغ و رزماری، روزنامه شیراز نوین

پنینی مرغ و رزماری یکی از خوشمزه‌ترین و سریع‌ترین گزینه‌ها برای یک وعده‌غذایی سبک و در عین حال کامل است. این غذا با ترکیبی از طعم‌های متنوع و رایحه دل‌نشین رزماری، لذت‌بخش و دل‌چسب است. پنینی مرغ و رزماری، علاوه‌بر اینکه به‌عنوان یک وعده ناهار یا شام سبک مطرح می‌شود، می‌تواند یک انتخاب عالی برای پیک‌نیک‌ها یا میان‌وعده‌های خوشمزه باشد. این پنینی با ترکیبی از مرغ آبدار، پنیر موتزارلا گرم و آبدار، اسفناج تازه و گوجه‌خشک، تجربه‌ای منحصربه‌فرد از غذای سالم و خوشمزه را ارائه می‌دهد.
برای تهیه پنینی مرغ و رزماری، ابتدا سینه‌های مرغ را با روغن زیتون، رزماری، نمک، و فلفل طعم‌دار کرده و برای ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم. سپس سبزیجات را تفت داده، مرغ را گریل کرده و با پنیر موتزارلا بر روی نان باگت قرار می‌دهیم. در نهایت، پنینی‌ها را در دستگاه پنینی پرس کرده تا گریل و پرس شوند. این ساندویچ گرم و خوشمزه، یک انتخاب عالی برای ناهار یا شام سبک است.

 مواد لازم
نان باگت برش‌داده‌شده: ۸ برش
سیر خُردشده: ۸ حبه
گوجه خشک‌شده خُردشده: ۱/۴ پیمانه
روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ‌خوری
پنیر موتزارلا: ۱/۲ پیمانه
رزماری تازه خُردشده: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل‌قرمز و فلفل‌سیاه: به میزان لازم
اسفناج تازه: ۱۵۰ گرم
سینه مرغ: ۲ عدد
نمک: به میزان کافی
کره: به‌مقدار لازم
جعفری خُردشده: به‌مقدار لازم

 طرز تهیه
 مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ
ابتدا سینه‌ مرغ را خوب بکوبید تا ضخامتشان به حدود ۱ سانتی‌متر برسد. دو قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون، رزماری، نمک، و فلفل‌سیاه را با سینه‌های مرغ در یک کیسه پلاستیکی زیپ‌دار بزرگ مخلوط کنید. کیسه را ببندید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم‌دار شود.
 مرحله ۲: تفت دادن سبزیجات
یک تابه تفلون بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید و باقی روغن زیتون را به آن اضافه کنید. گوجه‌فرنگی خشک، فلفل‌قرمز، و سیر را اضافه کنید و ۱ دقیقه سرخ کنید. سپس اسفناج را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. در پایان کمی نمک به مخلوط اضافه کنید.

 مرحله ۳: گریل کردن مرغ
تابه گریل یا چدنی را چرب کرده و روی حرارت تقریباً زیاد گرم کنید؛ سپس مرغ‌های طعم‌دارشده را از یخچال خارج کرده و روی گریل قرار دهید. هرطرف مرغ را حدود ۴ تا ۵ دقیقه یا تا زمانی که کاملاً پخته شود، گریل کنید.

 مرحله ۴: آماده‌سازی نان
روی هریک از ۴ برش نان، ۱ قاشق سوپ‌خوری پنیر موتزارلا بپاشید. این کار را با دقت انجام دهید تا پنیر به‌طور یکنواخت پخش شود.

 مرحله ۵: ترکیب کردن پنینی
روی پنیر، یک تکه سینه مرغ گریل‌شده قرار دهید. سپس لایه‌ای از مواد تفت‌داده‌شده (گوجه، اسفناج، و سیر) را روی مرغ ریخته و برش دیگری از نان را روی آن قرار دهید.

 مرحله ۶: گریل و پرس کردن پنینی
ساندویچ‌های آماده‌شده را درون ساندویچ‌ساز یا دستگاه پنینی پرس قرار دهید. بگذارید ساندویچ‌ها تا زمانی که کاملاً گریل و پرس شوند و پنیر آب شود، بپزند. این مرحله معمولاً بین ۳ تا ۵ دقیقه زمان می‌برد.

 مرحله ۷: سرو کردن
پس‌از پخت، پنینی‌ها را به دقت از دستگاه خارج کنید و قبل‌‌از برش‌زدن چنددقیقه‌ای صبر کنید تا حرارت آن‌ها کمی کم شود. پنینی‌ها را به دل‌خواه برش‌زده و سرو کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی