طرز تهیه کوبیده مرغ تابهای، روزنامه شیراز نوین
مواد لازم برای 3 نفر
سینه مرغ: 300 گرم
پیاز: 1 عدد بزرگ
زعفران: 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
کره: 20 گرم
گوجه برای سرخکردن: به دلخواه
کبابها یکی از خوشمزهترین غذاهای گوشتی هستند. انواع مختلف کبابها با گوشت چرخکرده یا تکهای وجود دارد که هرکدام به روشهای مختلف مزهدار و طبخ میشوند. در میان انواع مختلف کباب، کباب کوبیده محبوبیت زیادی برای ما ایرانیها دارد. خوشبختانه انواع مختلف کباب را میشود به سادگی در خانه هم درست کرد. بر خلاف تصور بسیاری از افراد، برای درست کردن کباب نیازی به منقل و زغال نیست. شما میتونید کباب کوبیده تابهای را به راحتی بدون نیاز به منقل و زغال و دود و فضای باز، در کمترین زمان ممکن با همان عطر و طعم فوق العاده درست کنید. امروز قصد داریم طرز تهیه یک نوع کباب کوبیده جدید را به شما آموزش دهیم.
این کباب کوبیده برخلاف کباب کوبیده معروف، با گوشت چرخ کرده درست نمیشود؛ بلکه ماده اولیه اصلی در طرز تهیه آن مرغ است. شما میتوانید چرخ کرده مرغ را به صورت آماده از فروشگاهها تهیه کرده یا خودتان سینه یا ران مرغ (یا ترکیب هر دو) را چرخ کنید. کافی است بعد از ترکیب چرخ کرده مرغ با پیاز و ادویههای مختلف، آن را داخل تابه داغ و چرب شده پهن کرده و این غذای لذیذ و خوشمزه را به راحتی درست کنید.
یک روش دیگر برای درست کردن کوبیده مرغ تابهای، به سیخ کشیدن آن است. شما میتوانید با خرید سیخ چوبی یا فلزی کوچک، مقداری از مایه کوبیده مرغ را به سیخ بکشید، آنها را داخل تابه بچینید و سرخ کنید. کباب کردن فلفل و گوجه فرنگی را در کنار این غذای لذیذ و خوشمزه فراموش نکنید. کوبیده مرغ تابه ای میتواند یک غذای جدید و خوشمزه برای دورهمیها و مهمانیهای شما باشد. طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای خیلی آسان بوده و برای درست کردنش نیاز به زمان زیادی ندارید چون خیلی سریع پخته و آماده میشود. با ما همراه باشید تا در ادامه روشهای مختلف طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای را آموزش دهیم. در انتهای مطلب بعضی از مهمترین و اصلی ترین نکاتی را که باید برای درست کردن این غذای خوشمزه و خاص در نظر بگیرید، یادآوری خواهیم کرد تا بتوانید مثل یک آشپز حرفهای کباب مرغ درست کنید.
طرز تهیه
روش اول: پهنکردن داخل تابه
۱- سینه مرغ را با پیاز چرخ کرده و به آن زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید. سپس همه مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید. آنها را داخل کاسه ای ریخته و روی آن را بپوشانید. سپس مواد را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدهید.
۲- کف تابه را چرب کنید و مواد را کف تابه پخش کنید. سپس به کمک کفگیر چوبی آن را به اندازه دلخواه تقسیم کنید.
۳- با شعله متوسط یک طرف کبابها را حدود ۱۵ سرخ کنید. سپس آنها را برگردانید و روی کباب کره بمالید. سپس حرارت را کم کنید و درب تابه را بگذارید تا به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
۴- کبابها را به شکل دلخواه تزئین و سرو کنید.
روش دوم: بهسیخکشیدن
۱- بعد از ترکیب مواد به روش قبلی و استراحت کردن آن حدود یک ساعت، آنها را دانه دانه با استفاده از سیخهای چوبی یا فلزی کوچک به سیخ بکشید. هر بار که کبابها را سیخ کردید با کمى آب دستتان را خیس کنید تا مایه ی کباب به دستتان نچسبد.
۲- یک تابه بزرگ را روى حرارت گذاشته و کمى روغن و کره و یک قاشق زعفران آب کرده داخل آن بریزید.
۳- سیخهای کوچک کباب را داخل تابه بچینید و هر دو طرف آن را سرخ کنید.
۴- کوبیده مرغ تابه ای آماده است. آن را به دلخواه سرو و نوش جان کنید.
روش سوم: کوبیده مرغ تابهای هندی
سینه مرغ چرخ شده: 500 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری
پرک فلفل چیلی یا پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: یک دوم قاشق چایخوری
گشنیز خردشده: 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند خردشده: 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: 2 حبه
پیاز رنده شده و آب گرفته: 1 عدد
کره: 30 گرم
زعفران دمکرده: 2 قاشق غذاخوری
۱- داخل ظرف مناسب مرغ، زرده تخم مرغ، فلفل سبز، گشنیز، سیر و پیاز، نمک و ادویه جات و آبلیمو را مخلوط کرده و ورز دهید تا چسبندگی پیدا کنند.
۲- روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
۳- سپس مواد را به سیخ چوبی بکشید و دوباره 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
۴- کبابها را داخل تابه ای که کمی چرب کردهاید، سرخ کنید و در حال سرخ شدن کره آب شده و زعفران را مخلوط کرده و با قلممو روی کبابها بمالید.
۵- بعد از آنکه هر دو طرف کوبیده مرغ تابه ای سرخ شد، آن را در ظرف مدنظر خود سرو کنید.
نکات کلیدی
- میتوانید به جای چرخ کردن مرغ با پیاز، آنها را داخل غذاساز یا مخلوطکن نیز بریزید.
- میتوانید از ترکیب گوشت مرغ و بوقلمون استفاده کنید.
- کوبیده مرغ تابه ای را میتوانید علاوه بر سینه، با ران مرغ نیز درست کنید. درست کردن این غذا با سینه مرغ سفت تر خواهد شد. همچنین میتوانید از ترکیبی از هر دو به مقدار مساوی استفاده کنید.
- در هر روش اگر مواد شل بود، مقداری آرد ذرت به آن اضافه کنید.
- کوبیده مرغ تابه ای را میتوانید به همراه پلو و یا نان سرو کنید.
- برای تزئین بشقاب کوبیده مرغ میتوانید از گوجه فرنگی خرد شده یا برگهای ریحان تازه استفاده کنید.
- در کنار کوبیده مرغ تابه ای میتوانید چند عدد گوجه فرنگی را نیز کباب کنید.
- برای طعم دار کردن کوبیده مرغ تابه ای میتونید از ادویههای دلخواهتان مانند پاپریکا یا پودر گوجه فرنگی استفاده کنید.
- اگر پیاز را به صورت جداگانه به چرخ کرده مرغ اضافه میکنید، آن را ریز رنده کرده و آب آن را کاملاً بگیرید.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین