[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۵۲۲
  • دوره جدید

گردشگری در شیراز با طعم پالوده، روزنامه شیراز نوین

پیمان کشاورز- گروه خبر
عصر روز گذشته نخستین جشنواره پالوده شیرازی به همت شهرداری منطقه هشت با همکاری شورای شهر و اتحادیه صنفی فروشندگان فالوده و بستنی شیراز در پیاده‌راه بازار وکیل آغاز به کار کرد. شهردار 
منطقه هشت شهرداری شیراز برندشناسی و برندسازی برای پالوده شیرازی را از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره دانست و گفت: آشنایی با نحوه ساخت پالوده به صورت سنتی و مدرن و زنده شدن خاطرات و سنت‌ها از جمله اهدافی‌ست که با برگزاری این جشنواره به دنبال تحقق آن هستیم.
هادی شه‌دوست زمان اجرای این جشنواره را تا شانزدهم شهریور به مدت سه روز و هر روز از ساعت17 اعلام کرد و افزود: پیاده‌راه بازار وکیل در این زمان میزبان علاقمندان به این خوراکی سنتی شیرازی است و برگزاری این جشنواره بخشی از برنامه‌های رویدادمحوری در شیراز است که شهرداری و شورا برای این کلانشهر فرهنگی در نظر دارند.
هادی شه‌دوست انتخاب پیاده‌راه بازار وکیل برای برگزاری این جشنواره را به دلیل جذابیت تاریخی و میراثی این منطقه دانست و افزود: این جشنواره لذت لمس بیش از یک قرن خاطره با طعم فالوده شیرازی را به شهروندان شیرازی و گردشگران می‌‌دهد و در این جشنواره پالوده شیرازی با روشی سنتی عرضه می‌‌شود تا یک قرن تاریخ را در این عرصه به نمایش بگذارد. 
لازم به ذکر است پالوده نوعی خوراکی سنتی است که در شیراز قدیم در ظرفی به نام «جوتی» درست می‌شده که دارای قالب چوبی و دو جدار بود و در فاصله بین این دو جدار، یخ و نمک گذاشته می‌شد و با گاری آن را در سطح شهر می‌چرخاندند، اما امروزه پالوده با‌دستگاه‌های برقی تولید و به صورت صنعتی و سنتی ارائه می‌شود. جشنواره پالوده شیرازی نخستین جشنواره از این نوع در شیراز است که تا شانزدهم شهریورماه همه روزه از ساعت 17 در پیاده‌راه بازار وکیل میزبان علاقمندان است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی