[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

درمان سریع سرماخوردگی با یک معجون مقوی و طبیعی، روزنامه شیراز نوین

استفاده از مقادیر متوسط دارچین و عسل برای درمان سرماخوردگی ضرری ندارد اما مانند بسیاری از درمان‌ها، بهتر است در حد اعتدال استفاده شود، زیرا دارچین یا عسل بیش‌از حد ممکن است در برخی افراد مضر باشد تا مفید.
به گزارش بهداشت نیوز؛ عسل می‌تواند به آرام کردن سرفه و تسکین گلودرد کمک کند و اعتقاد بر این است که دارچین راه‌های تنفسی گرفتگی را پاک می‌کند. ترکیب آن‌ها با هم یک درمان خانگی محبوب برای علائم سرماخوردگی و آنفولانزا می‌سازند.
استفاده از مقادیر متوسط دارچین و عسل برای درمان سرماخوردگی ضرری ندارد اما مانند بسیاری از درمان‌ها، بهتر است در حد اعتدال استفاده شود، زیرا دارچین یا عسل بیش‌از حد ممکن است در برخی افراد مضر باشد تا مفید.
شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد دارچین و عسل می‌توانند علائم سرماخوردگی را کاهش دهند. در طول سال‌ها این دو با هم ترکیب شده‌اند تا یک درمان خانگی برای علائمی مانند گلودرد، سرفه، احتقان و سایر علائم سرماخوردگی ایجاد کنند.
سرماخوردگی یک عفونت تنفسی است که توسط صدها ویروس مختلف ایجاد می‌شود. سرماخوردگی معمولاً ۷ تا ۱۰ روز طول می‌کشد و به‌طور طبیعی از بین می‌رود.
هم دارچین و هم عسل حاوی خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که درحالی‌که بدن شما با ویروس مبارزه می‌کند ممکن است به کاهش علائم سرماخوردگی کمک کنند.

 فواید عسل برای درمان سرماخوردگی
تسکین گلودرد: عسل را می‌توان برای تسکین گلودرد استفاده کرد، اما نحوه عملکرد آن دقیقاً مشخص نیست.
کاهش درد گلو: در مطالعه‌ای بر روی افرادی که جراحی لوزه انجام داده‌اند، افرادی که تحت‌درمان با عسل قرار گرفته‌اند، نسبت به گروه کنترل نیاز به داروهای ضددرد پس‌از عمل کمتری داشتند.
بهبود خواب: نشان داده شده است که عسل خواب را در کودکان مبتلا به سرفه بهبود می‌بخشد.
مبارزه با ویروس: ترکیبات زیست‌فعال موجود در عسل ممکن است از انواع خاصی از عفونت‌های تنفسی محافظت کنند.
پاک‌سازی راه‌های هوایی: دارچین ممکن است به‌عنوان خلط‌آور عمل کند و سرفه کردن مخاط را آسان‌تر کرده و راه‌های هوایی شما را پاک کند.
باز شدن راه‌های هوایی: ترکیبات موجود در دارچین ممکن است به باز شدن راه‌های هوایی کمک کند که می‌تواند تنگی‌نفس را تسکین دهد.
مبارزه با ویروس: در مطالعات آزمایشگاهی، عصاره دارچین پتانسیل محافظت در برابر برخی عفونت‌های ویروسی مانند COVID-۱۹ را نشان داده است، اما هیچ مدرکی وجود ندارد که بتواند از سرماخوردگی پیشگیری یا درمان کند.

 دستور تهیه دارچین و عسل برای درمان سرماخوردگی
ابتدایی‌ترین دستور تهیه دارچین و عسل یکی از مواردی است که به‌طور مکرر در طب سنتی ایرانی و طب آیورودا استفاده می‌شود که شامل مخلوط کردن یک قسمت دارچین به چهار قسمت عسل است. یک قاشق چای‌خوری از این مخلوط را سه بار در روز به مدت سه تا چهار روز مصرف کنید.
برای تهیه این ترکیب برای کل خانواده، دستور را در تعداد افراد ضرب کنید. به‌عنوان مثال، یک خانواده چهارنفره از ۱ فنجان عسل و ۴ قاشق غذاخوری دارچین استفاده می‌کنند. مخلوط را در یک شیشه دربسته در دمای اتاق نگهداری کنید.
همچنین می‌توانید به‌سادگی یک قاشق چای‌خوری از مخلوط دارچین و عسل را به یک فنجان آب داغ یا چای گیاهی اضافه کنید و برای آب‌رسانی بیشتر میل کنید. آب داغ همچنین می‌تواند به رقیق‌شدن مخاط و تسکین گلو تحریک‌شده کمک کند.
 بهترین زمان نوشیدن دارچین و عسل
علائم سرماخوردگی اغلب در شب به‌دلیل ریتم شبانه‌روزی بدن بدترمی‌شود که باعث افزایش فعالیت ایمنی و التهاب در پایان روزمی‌شود. بنابراین، نوشیدن دارچین و عسل بعداز شام یا قبل‌از خواب ممکن است برای برخی افراد مفید باشد.

 چه کسانی نباید از آن استفاده کنند؟
قبل‌از مصرف مقادیر زیاد یا مکمل‌های دارچین یا هر داروی گیاهی با پزشک خود مشورت کنید، زیرا می‌توانند خطرات و عوارض جانبی داشته باشند.
دارچین در مقادیر کم‌بی‌خطر است اما ممکن است باعث واکنش‌های آلرژیک شود. انواع خاصی از دارچین، مانند دارچین کاسیا، حاوی ترکیبی به نام کومارین است که می‌تواند خون را رقیق‌کرده و در دوزهای بالا به کبد آسیب برساند.
اگر اختلال لخته‌شدن‌خون، مشکلات کبدی دارید یا داروهای رقیق‌کننده خون مصرف می‌کنید، در مورد استفاده ایمن از دارچین با پزشک خود صحبت کنید. همین امر در مورد افرادی که باردار هستند نیز صدق می‌کند. ترکیبات دارچین مانند سینامالدئید ممکن است باعث انقباضات رحمی شود و خطر زایمان زودرس را افزایش دهد.
عسل به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می‌شود. اگرچه افرادی که حساسیت به گرده یا آلرژی‌های فصلی شدید (تب یونجه) دارند باید از عسل خام و فرآوری‌نشده اجتناب کنند، زیرا می‌تواند حاوی رگه‌هایی از گرده‌های محیط محلی باشد.

 به نوزادان عسل ندهید
هرگز نباید به کودک زیر ۱۲ ماه عسل داد زیرا می‌تواند باعث بوتولیسم شود که یک بیماری بالقوه کشنده است.

 در آخر
ترکیبی عسل و دارچین یک درمان بسیار معروف برای سرماخوردگی است. تحقیقات نشان می‌دهد که عسل می‌تواند به تسکین گلودرد و سرفه کمک کند. دارچین ممکن است به باز شدن مجاری هوایی کمک کند. عسل و دارچین به‌طور کلی بی‌خطر در نظر گرفته می‌شوند. بااین‌حال، دارچین و عسل بهتر است در حد اعتدال استفاده شوند، به‌خصوص اگر باردار هستید، یک وضعیت پزشکی از قبل موجود دارید یا از داروهای خاصی استفاده می‌کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی