احداث بزرگترین اقامتگاه همراه بیمار در شیراز ، روزنامه شیراز نوین
مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس خبر داد:
احداث بزرگترین
اقامتگاه همراه بیمار در شیراز
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در دیدار با اعضای هیئتمدیره مجمع خیرین تأمین سلامت فارس، این مجمع را سرمایهای بزرگ برای حوزه سلامت برشمرد. دکتر «سید بصیر هاشمی» در دیدار با اعضای هیئتمدیره مجمع خیرین تأمین سلامت فارس، با بیان اینکه مجمع خیرین تأمین سلامت در استان فارس و شهر شیراز یک سرمایه بزرگ برای حوزه سلامت است، گفت: یکی از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز همراهی و تعامل با مجمع خیرین تأمین سلامت است. رئیس هیئتمدیره مجمع خیرین تأمین سلامت فارس نیز در دیدار با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» را از جامعه نیکوکاران و آشنا با فعالیتهای مجمع خیرین تأمین سلامت معرفی کرد. دکتر «محمود تابنده» گفت: در مجمع خیرین تأمین سلامت فارس تلاش میکنیم تا در راستای اهداف دانشگاه و حوزه سلامت گام برداریم و منافع همکاری نزدیک دانشگاه و مجمع به مردم میرسد.
مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس نیز در این نشست با ارائه گزارشی از اقدامات این مجمع در سالهای گذشته از آغاز ایجاد مجمع تاکنون، امضای تفاهمنامه همکاری با خیران حوزه سلامت را به عنوان یکی از اقدامات مجمع خیرین تأمین سلامت فارس در راستای کمک به حوزه سلامت و خدمترسانی بهتر به بیماران برشمرد.
دکتر «علیاکبر رامجردی» همچنین از بهرهبرداری از بزرگترین اقامتگاه همراه بیمار کشور در آیندهای نزدیک برای رفاه همراهان بیماران در شیراز خبر داد و ابراز امیدواری کرد این اقامتگاه مجموعهای شاخص برای استان فارس باشد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین