یکچهارم کدهای گوگل را هوش مصنوعی مینویسد!، روزنامه شیراز نوین
مدیرعامل گوگل رسماً اعلام کرد که یکچهارم کدهای جدید این شرکت در حال حاضر توسط هوش مصنوعی تولید میشود.
به گزارش ایسنا، ساندار پیچای (Sundar Pichai) مدیرعامل گوگل بهتازگی فاش کرده است که هوش مصنوعی در حال حاضر بیش از یکچهارم کدهای جدید را برای محصولات گوگل تولید میکند. به عبارت دیگر، ابزارهای هوش مصنوعی در حال حاضر تأثیر بسیار زیادی بر توسعه نرمافزارهای گوگل دارند. به نقل از انگجت، پیچای افزود که برنامهنویسان انسانی بر کدهای تولیدشده توسط رایانه و هوش مصنوعی نظارت میکنند.
وی خاطرنشان کرد که کدنویسی هوش مصنوعی به «افزایش بهرهوری و کارایی» کمک میکند و اطمینان میدهد که مهندسان کارهای بیشتری انجام دهند و سریعتر حرکت کنند.
کارشناسان میگویند، اینکه ۲۵ درصد از کدنویسی گوگل را هوش مصنوعی میدهد، درصد بسیار زیادی است و گوگل تنها یکی از شرکتهایی است که برای انجام وظایف پیچیده کدنویسی به الگوریتمهای هوش مصنوعی متکی شده است.
طبق نظرسنجی از توسعهدهندگان در سال ۲۰۲۴، بیش از ۷۵ درصد از پاسخدهندگان در حال حاضر از ابزارهای هوش مصنوعی برای کمک به توسعه نرمافزارهای خود استفاده میکنند یا در حال برنامهریزی برای استفاده از آن هستند.
نظرسنجی دیگری نیز نشان داده است که ۹۲ درصد از توسعهدهندگان مستقر در ایالات متحده در حال حاضر از ابزارهای کدنویسی هوش مصنوعی استفاده میکنند.
این میتواند خطرناک باشد؛ چراکه همینطور که هوش مصنوعی به انجام وظایف کدنویسی ادامه میدهد، تجربیات انسانی شروع به کاهش میکند و این در نهایت میتواند منجر به تضعیف پایگاه دانش انسانی شود که در آن انسانها نمیدانند چگونه خطاهای ایجاد شده توسط الگوریتمهای هوش مصنوعی را برطرف کنند. این موجب میشود در آینده تشخیص اشکالات در میان کدهای هوش مصنوعی تقریباً غیرممکن شود.
البته هنوز به آن نقطه نرسیدهایم. ضمن اینکه کدنویسی به کمک هوش مصنوعی نیز هنوز هیچ نشانهای از کاهش سرعت را نشان نمیدهد.
کدنویسی با کمک هوش مصنوعی از سال ۲۰۲۲ همزمان با معرفی برنامه هوش مصنوعی Copilot به راه افتاد. از آن زمان، شرکتهایی مانند آنتروپیک (Anthropic)، متا (Meta)، گوگل و اوپنایآی (OpenAI) همگی مجموعههای نرمافزار کدنویسیشده توسط هوش مصنوعی را منتشر کردند.
اخیراً نیز اعلام شده است که Copilot اکنون میتواند با مدلهای هوش مصنوعی معرفی شده توسط شرکتهای آنتروپیک و گوگل نیز علاوه بر مدل هوش مصنوعی اوپنایآی استفاده شود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین