[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

۶۴۷ واحد مسکن ملی در شهرستان پاسارگاد در دست اجراست، روزنامه شیراز نوین

معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی فارس:
۶۴۷ واحد مسکن ملی در شهرستان پاسارگاد در دست اجراست

معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی فارس گفت: ۶۴۷ واحد نهضت ملی مسکن در شهرستان پاسارگاد در دست اجراست و تاکنون برای ۱۱۵۸ واحد زمین تأمین شده است. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (فارس)، علیرضا مصاحب‌‌فرد معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی اعلام کرد: در شهرستان پاسارگاد در طرح نهضت ملی مسکن و جوانی جمعیت ۲۹۰۸ نفر ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۴۷ نفر تأیید نهایی و واجد شرایط واگذاری شدند.
وی اضافه کرد: ۶۴۷ واحد نهضت ملی مسکن در این شهرستان در دست اجراست که در ۱۰۷ واحد آن فونداسیون به پایان رسیده و در مرحله اسکلت و سقف تا نازک‌کاری قرار دارد و برای ۱۱۵۸ واحد نیز زمین تأمین شده است.
مصاحب‌فرد خاطرنشان کرد: در شهرستان پاسارگاد ۳۳۰ نفر واریز وجه را انجام داده‌اند و امیدواریم با تأمین تسهیلات بانکی و آورده به موقع مردم این پروژه‌ها در موعد مقرر به صاحبانشان تحویل شود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی