[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۵۸۶
  • دوره جدید

با مصرف این نوع از موادغذایی دو سرطان را ضربه‌فنی کنید، روزنامه شیراز نوین

افرادی که اغلب مواد غذایی ارگانیک مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که هرگز یا به ندرت از این مواد غذایی استفاده می‌کنند، احتمال کمتری برای ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی و سرطان خون نوع لنفوم غیر‌هاجکین دارند.
متخصصان تغذیه و سلامت بر اساس نتایج یک مطالعه جدید تأکید دارند مصرف غذاهای ارگانیک خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.
یک تیم پزشکی فرانسوی در همین رابطه، رژیم غذایی نزدیک به ۶۹هزار بزرگسال را بررسی کردند. داوطلبان این مطالعه که اغلب زنانی با میانگین سنی ۴۰سال بودند، بر اساس میزان مصرف محصولات ارگانیک از جمله میوه‌ها و سبزی‌ها، گوشت و ماهی، غذاهای آماده، روغن‌های گیاهی و ادویه‌ها، مکمل‌های غذایی و سایر محصولات به چهار گروه تقسیم شدند.
نتایج مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان مصرف غذاهای ارگانیک را داشتند، ۲۵درصد کمتر احتمال ابتلا به سرطان داشته و به طور خاص این افراد ۷۳درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان خون لنفوم غیر‌هاجکین و ۲۱درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی بودند.
این کاهش خطر ابتلا به سرطان حتی در افرادی که به میزان کمتری غذاهای ارگانیک مصرف می‌کردند، مشاهده شد.
متخصصان توضیحی احتمالی برای رابطه منفی بین مصرف مواد غذایی ارگانیک و خطر ابتلا به سرطان مطرح می‌کنند و کاهش آلودگی‌های موجود در غذاهای ارگانیک را علت این رابطه می‌دانند.از همین رو، در صورتی که این یافته‌ها تأیید شود، ترویج مصرف مواد غذایی ارگانیک در عموم مردم می‌توانند راهبردی پیشگیرانه در برابر سرطان باشد.
به گفته محققان، بیشتر افرادی که در حوزه کشاورزی هم مشغول به کار نیستند، به واسطه غذاها در معرض آفت‌کش‌ها قرار می‌گیرند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی