[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۰۸۹
  • دوره جدید

کیبه سیب‌زمینی، روزنامه شیراز نوین

مواد لازم برای 7نفر
نان سوخاری خرد شده: 2عدد
کره ذوب شده: 4قاشق
سیب‌زمینی متوسط: 6عدد
نمک: 1 و 1/2قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: 1/4قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: 1عدد
روغن: 2قاشق
پیاز متوسط خرد شده: 2عدد
گوشت چرخ کرده: 400گرم
قرص عصاره مرغ خرد شده: 2عدد
بادام پرک تست شده: 2قاشق
فلفل سیاه: 1/4قاشق چای‌خوری
پنیر پیتزا یا پارمزان: به دلخواه

طرز تهیه 
فر را تا دمای 220درجه سانتی گراد گرم کنید.
سیب‌زمینی‌ها را بجوشانید تا بپزند. سپس آنها را آبکشی کنید و پس از اینکه خنک شدند، پوست آنها را بگیرید. با گوشت‌کوب یا چنگال آنها را له کنید. سیب‌زمینی له شده را با نمک، فلفل و تخم‌مرغ مخلوط کنید و کنار بگذارید.
یک تابه بردارید و روغن را درون آن داغ کنید. پیازها را تقریباً 2دقیقه در آن تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه و خوب با پیاز مخلوط کنید تا گوشت قهوه‌ای رنگ شود. عصاره گوشت را در 2قاشق آب جوش حل کنید و روی گوشت بریزید. سپس بادام پرک تست شده و ادویه دلخواه خود را به مواد اضافه کنید. مواد را کمی باهم بپزید تا خوب ترکیب شوند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
یک قالب بزرگ حاضر کنید و کف آن را با کمی کره یا روغن چرب کنید. نصف سیب‌زمینی را کف آن پهن کنید. مایه گوشت را روی آن پهن کنید. به دل‌خواه کمی پنیر روی مایه گوشت بریزید و سپس لایه سیب‌زمینی باقی مانده را روی گوشت بریزید. 2قاشق از کره ذوب شده را روی لایه آن بمالید و خرده‌های نان تست را روی آن پخش کنید. 2قاشق کره باقی ماده را روی خرده‌های نان بپاشید. قالب را در به مدت 20 تا 25دقیقه در فر قرار دهید تا خرده نان‌های روی کیبه ترد و طلایی رنگ شوند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی