[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۵۴
  • دوره جدید

طرز تهیه خورشت غوره‌‌مسما، روزنامه شیراز نوین

خورشت غوره‌مسما یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می‌توانیم آن را با گوشت قرمز یا مرغ درست کنیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورشت غوره‌مسما در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم برای 4 نفر
ران یا سینه مرغ: ۴ تکه
پیاز: ۳ عدد
غوره بی‌دانه: سه‌چهارم لیوان
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی: ۲ عدد
بادمجان: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه خورشت غوره‌مسمای مجلسی در ابتدای کار مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه روی تکه‌های مرغ می‌پاشیم و با دست ماساژ می‌دهیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن اضافه می‌کنیم.

 مرحله دوم
پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، تکه‌های مرغ را به تابه اضافه می‌کنیم و تمام قسمت‌هایش را به صورت یکدست سرخ می‌کنیم. سپس از تابه خارج می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. در ادامه پیاز‌ها را به صورت خلالی نازک خرد می‌کنیم.

 مرحله سوم
در این مرحله یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم و مقداری روغن اضافه می‌کنیم. سپس پیاز را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم تا شفاف شود. در ادامه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه می‌دهیم.

 مرحله چهارم
حالا غوره‌ها را به تابه اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و به خوبی تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود. در ادامه تکه‌های مرغ را به قابلمه اضافه کرده و مقداری از مواد درون قابلمه را روی مرغ‌ها می‌ریزیم.

 مرحله پنجم
حالا به‌اندازه‌ای آب جوش اضافه می‌کنیم که روی سطح مرغ‌ها را بگیرد؛ سپس درب قابلمه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم خورشت با حرارت ملایم بپزد. در همین حین بادمجان‌ها را پوست می‌گیریم و به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم.

 مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می‌کنیم، پس از اینکه روغن داغ شد، بادمجان‌ها را اضافه کرده و به طور کامل سرخ می‌کنیم. در ادامه گوجه‌فرنگی‌ها را هم در همان تابه سرخ کرده و کنار 
می‌گذاریم.

 مرحله هفتم
پس از اینکه آب درون قابلمه تقریباً تمام شد و خورشت به روغن افتاد، قابلمه را از روی حرارت کنار می‌گذاریم. درادامه خورشت را درون ظرف موردنظرمان می‌کشیم و با بادمجان و گوجه‌فرنگی سرخ‌شده تزیین می‌کنیم؛ سپس به‌همراه برنج سرو می‌کنیم.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی